X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Lek bromocorn

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Przytulasek Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca 2022, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, brała Któraś z Was ten lek? Ja go dostałam na obniżenie prolaktyny, ale strasznie źle się po nim czuję. Mam ciągle mdłości i bóle głowy, moje i tak niskie ciśnienie jeszcze po nim spadło. W poniedziałek nad ranem obudziłam się i wymiotowałam. Czuła się któraś z Was podobnie po tym leku? Mam nadzieję, że można brać coś innego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2022, 07:27

👧 38 🧑‍🦱39

Starania od 2020r.
    Laparoskopia 2021r.
    Problem : słabe nasienie
    AMH 1, 2 ( 2021) 0,7 ( 06 .2025) 1,7 ( 11.2025) . , niskie żelazo i ferrytyna
    Kariotypy ✔️
    Kir Bx , większość implantacyjnych ✔️
    Drożność jajowodów ✔️
    03.2025 Angelius Provita MP
    1️⃣ Procedura IVF krótki protokół
    02.06 .25 początek stymulacji
    💉menopur , puregon , orgalutran
    Punkcja 16.06 ❌️ nie udało się nic pobrać 🥲
    07.07 Histeroskopia
    Sierpień na 3 miesiące Omnitrope i androtop
    2️⃣ Procedura IVF krótki protokół
    14.11.25 początek stymulacji
    💉 gonal ,omnitrope , Menopur , orgalutran
    Punkcja : 8🥚--> 4 dojrzałe --> 2
    zapłodnione --> 3 doba ❌️
    3️⃣ Procedura IVF. Krótki protokół
    06.03 💉rekovelle
    9.03 orgalutran , Menopur
    18.03 punkcja - 4🥚-> 2🥚
    23.03 I FET 3AB -
    b7dpt 3,6 9dpt 2,0 ❌️
  • kitku Debiutantka

Wysłany: 3 czerwca 2022, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) podobno czasem tak bywa, warto skonsultować to z lekarzem, jest podobno inny lek, który działa podobnie i może być lepiej tolerowany:) mi bromocorn służy fantastycznie, mam więcej energii, jestem mniej rozdrażniona i czuję się świetnie, więc jak u Ciebie jest tak źle to powinnaś o tym pogadać z lekarzem

Przytulasek lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ