X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Lek bromocorn

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Przytulasek Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca 2022, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, brała Któraś z Was ten lek? Ja go dostałam na obniżenie prolaktyny, ale strasznie źle się po nim czuję. Mam ciągle mdłości i bóle głowy, moje i tak niskie ciśnienie jeszcze po nim spadło. W poniedziałek nad ranem obudziłam się i wymiotowałam. Czuła się któraś z Was podobnie po tym leku? Mam nadzieję, że można brać coś innego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2022, 07:27

👧 38 🧑‍🦱39

Starania od 2020r.
    Problem : słabe nasienie , niskie Amh obecnie 0,9

03.2025r. Angelius Provita MP
  • kitku Debiutantka

Wysłany: 3 czerwca 2022, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) podobno czasem tak bywa, warto skonsultować to z lekarzem, jest podobno inny lek, który działa podobnie i może być lepiej tolerowany:) mi bromocorn służy fantastycznie, mam więcej energii, jestem mniej rozdrażniona i czuję się świetnie, więc jak u Ciebie jest tak źle to powinnaś o tym pogadać z lekarzem

Przytulasek lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ