X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Lek bromocorn

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Przytulasek Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca 2022, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, brała Któraś z Was ten lek? Ja go dostałam na obniżenie prolaktyny, ale strasznie źle się po nim czuję. Mam ciągle mdłości i bóle głowy, moje i tak niskie ciśnienie jeszcze po nim spadło. W poniedziałek nad ranem obudziłam się i wymiotowałam. Czuła się któraś z Was podobnie po tym leku? Mam nadzieję, że można brać coś innego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2022, 07:27

👧 38 🧑‍🦱39

Starania od 2020r.
    Problem : słabe nasienie , niskie Amh obecnie 0,9

03.2025r. Angelius Provita MP
  • kitku Debiutantka

Wysłany: 3 czerwca 2022, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) podobno czasem tak bywa, warto skonsultować to z lekarzem, jest podobno inny lek, który działa podobnie i może być lepiej tolerowany:) mi bromocorn służy fantastycznie, mam więcej energii, jestem mniej rozdrażniona i czuję się świetnie, więc jak u Ciebie jest tak źle to powinnaś o tym pogadać z lekarzem

Przytulasek lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ