X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Lek bromocorn

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Przytulasek Przyjaciółka

Wysłany: 1 czerwca 2022, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, brała Któraś z Was ten lek? Ja go dostałam na obniżenie prolaktyny, ale strasznie źle się po nim czuję. Mam ciągle mdłości i bóle głowy, moje i tak niskie ciśnienie jeszcze po nim spadło. W poniedziałek nad ranem obudziłam się i wymiotowałam. Czuła się któraś z Was podobnie po tym leku? Mam nadzieję, że można brać coś innego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2022, 07:27

" Zycie jest straszne , ale ja postanowiłem , że jest piękne "
  • kitku Debiutantka

Wysłany: 3 czerwca 2022, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) podobno czasem tak bywa, warto skonsultować to z lekarzem, jest podobno inny lek, który działa podobnie i może być lepiej tolerowany:) mi bromocorn służy fantastycznie, mam więcej energii, jestem mniej rozdrażniona i czuję się świetnie, więc jak u Ciebie jest tak źle to powinnaś o tym pogadać z lekarzem

Przytulasek lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ