X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Lek bromocorn

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Przytulasek Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca 2022, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, brała Któraś z Was ten lek? Ja go dostałam na obniżenie prolaktyny, ale strasznie źle się po nim czuję. Mam ciągle mdłości i bóle głowy, moje i tak niskie ciśnienie jeszcze po nim spadło. W poniedziałek nad ranem obudziłam się i wymiotowałam. Czuła się któraś z Was podobnie po tym leku? Mam nadzieję, że można brać coś innego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2022, 07:27

👧 38 🧑‍🦱39

Starania od 2020r.
    Laparoskopia 2021r.
    Problem : słabe nasienie , Amh obecnie 1,7 , niskie żelazo i ferrytyna
    Kariotypy ✔️
    Kir Bx , większość implantacyjnych ✔️
    Drożność jajowodów ✔️
    03.2025 Angelius Provita MP
    1️⃣ Procedura IVF krótki protokół
    02.06 .25 początek stymulacji
    💉menopur , puregon , orgalutran
    Punkcja 16.06 ❌️ nie udało się nic pobrać 🥲
    07.07 Histeroskopia
    Sierpień na 3 miesiące Omnitrope i androtop
    2️⃣ Procedura IVF krótki protokół
    14.11.25 początek stymulacji
    💉 gonal 450j Omnitrope 0,5
  • kitku Debiutantka

Wysłany: 3 czerwca 2022, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) podobno czasem tak bywa, warto skonsultować to z lekarzem, jest podobno inny lek, który działa podobnie i może być lepiej tolerowany:) mi bromocorn służy fantastycznie, mam więcej energii, jestem mniej rozdrażniona i czuję się świetnie, więc jak u Ciebie jest tak źle to powinnaś o tym pogadać z lekarzem

Przytulasek lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ