X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów lekki ból okolic lewego jajnika (6dc)
Odpowiedz

lekki ból okolic lewego jajnika (6dc)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie. Wiem, że nie jesteście lekarzami i nie możecie mi postawic diagnozy, ale może któras z Was tak miała. Mianowicie, odczuwam lekki ból w okolicach lewego jajnika. Troche sie boje co to może byc, bo wczesniej takie odczucia miałam w okolicy owulacji lub przed miesiączką, a teraz mam 6 dzien cyklu, a ja czuje takie cos;/ Podzielcie opinią

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie np pobolewał jajnik już od końca miesiączki aż do owulacji.Dokładnie wiedziałam w którym jajniku będzie dominujący pęcherzyk.A dodam że nigdy mnie nie bolały nawet w okresie owulki, tylko przed @.Może akurat masz tak jak ja że pęcherzyk sobie ładnie tam rośnie i temu pobolewa.Nie ma się czym martwic :)

relgh371ssmqv4f3.png
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wrote:
    Mnie np pobolewał jajnik już od końca miesiączki aż do owulacji.Dokładnie wiedziałam w którym jajniku będzie dominujący pęcherzyk.A dodam że nigdy mnie nie bolały nawet w okresie owulki, tylko przed @.Może akurat masz tak jak ja że pęcherzyk sobie ładnie tam rośnie i temu pobolewa.Nie ma się czym martwic :)

Mam nadzieje, że to to ;)

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomozcie. dzis byłam u lekarza ktory mnie wkurzył. Powiedziałam mu o tym jajniku i mnie zbadał i zapisał Diclo Duo. Powiedział ze niby nie ma stanu zapalnego jajnika, ale ja czuje ten lekki ból. wlasciwie to nie bol ale ogolnie taki dyskomfort jak przy owulacji;/ bardzo sie tym martwie ze cos sie dzieje niedobrego. Pewnie na dniach pojde prywatnie zeby mnie przebadali dokładnie, ale do tej pory bede swirowac;/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ