lekki ból okolic lewego jajnika (6dc)
-
Witam serdecznie. Wiem, że nie jesteście lekarzami i nie możecie mi postawic diagnozy, ale może któras z Was tak miała. Mianowicie, odczuwam lekki ból w okolicach lewego jajnika. Troche sie boje co to może byc, bo wczesniej takie odczucia miałam w okolicy owulacji lub przed miesiączką, a teraz mam 6 dzien cyklu, a ja czuje takie cos;/ Podzielcie opinią
-
Mnie np pobolewał jajnik już od końca miesiączki aż do owulacji.Dokładnie wiedziałam w którym jajniku będzie dominujący pęcherzyk.A dodam że nigdy mnie nie bolały nawet w okresie owulki, tylko przed @.Może akurat masz tak jak ja że pęcherzyk sobie ładnie tam rośnie i temu pobolewa.Nie ma się czym martwic
-
M4DZI4 wrote:Mnie np pobolewał jajnik już od końca miesiączki aż do owulacji.Dokładnie wiedziałam w którym jajniku będzie dominujący pęcherzyk.A dodam że nigdy mnie nie bolały nawet w okresie owulki, tylko przed @.Może akurat masz tak jak ja że pęcherzyk sobie ładnie tam rośnie i temu pobolewa.Nie ma się czym martwic
Mam nadzieje, że to to -
Dziewczyny pomozcie. dzis byłam u lekarza ktory mnie wkurzył. Powiedziałam mu o tym jajniku i mnie zbadał i zapisał Diclo Duo. Powiedział ze niby nie ma stanu zapalnego jajnika, ale ja czuje ten lekki ból. wlasciwie to nie bol ale ogolnie taki dyskomfort jak przy owulacji;/ bardzo sie tym martwie ze cos sie dzieje niedobrego. Pewnie na dniach pojde prywatnie zeby mnie przebadali dokładnie, ale do tej pory bede swirowac;/
-