X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów lekki ból okolic lewego jajnika (6dc)
Odpowiedz

lekki ból okolic lewego jajnika (6dc)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie. Wiem, że nie jesteście lekarzami i nie możecie mi postawic diagnozy, ale może któras z Was tak miała. Mianowicie, odczuwam lekki ból w okolicach lewego jajnika. Troche sie boje co to może byc, bo wczesniej takie odczucia miałam w okolicy owulacji lub przed miesiączką, a teraz mam 6 dzien cyklu, a ja czuje takie cos;/ Podzielcie opinią

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie np pobolewał jajnik już od końca miesiączki aż do owulacji.Dokładnie wiedziałam w którym jajniku będzie dominujący pęcherzyk.A dodam że nigdy mnie nie bolały nawet w okresie owulki, tylko przed @.Może akurat masz tak jak ja że pęcherzyk sobie ładnie tam rośnie i temu pobolewa.Nie ma się czym martwic :)

relgh371ssmqv4f3.png
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wrote:
    Mnie np pobolewał jajnik już od końca miesiączki aż do owulacji.Dokładnie wiedziałam w którym jajniku będzie dominujący pęcherzyk.A dodam że nigdy mnie nie bolały nawet w okresie owulki, tylko przed @.Może akurat masz tak jak ja że pęcherzyk sobie ładnie tam rośnie i temu pobolewa.Nie ma się czym martwic :)

Mam nadzieje, że to to ;)

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomozcie. dzis byłam u lekarza ktory mnie wkurzył. Powiedziałam mu o tym jajniku i mnie zbadał i zapisał Diclo Duo. Powiedział ze niby nie ma stanu zapalnego jajnika, ale ja czuje ten lekki ból. wlasciwie to nie bol ale ogolnie taki dyskomfort jak przy owulacji;/ bardzo sie tym martwie ze cos sie dzieje niedobrego. Pewnie na dniach pojde prywatnie zeby mnie przebadali dokładnie, ale do tej pory bede swirowac;/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ