X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Macica dwurożna, brak miesiączki itp...
Odpowiedz

Macica dwurożna, brak miesiączki itp...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tu dziewczyny z macicą dwurożną, które są w ciąży lub są już szczęśliwymi mamusiami ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 22:31

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • karol Przyjaciółka

Wysłany: 4 listopada 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczas badania lekarz powiedział mi, że mam macice dwurożną. Byłam wtedy wciąży ale niestety było to puste jajo płodowe:( Ciąża zakończyła się łyżeczkowaniem

Niech z Naszej Miłości zrodzi się Nowe Życie:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też informacja o macicy dwurożnej wyszła gdy okazalo się, że jakimś cudem zaszłam w ciąże ... niestety poroniłam w 6 tygodniu :(

Czy masz zalecone jakieś badania ?

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • karol Przyjaciółka

Wysłany: 13 listopada 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadnych badań nie mam. Na NFZ można o tym zapomnieć po pierwszym poronieniu, a gdy byłam prywatnie to też powiedział, że narazie nie ma sensu robić badań no chyba że baaardzo chce. Jeżeli się nam przez pół roku nie uda zajść w ciąże to wtedy przyjść do niego. A jak narazie to na luzie do wszystkiego podchodzimy:)i nie stresujemy sie!!! Chociaż bardzo pragniemy dziecka

Niech z Naszej Miłości zrodzi się Nowe Życie:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie za kilka dni minie 5 miesięcy i dalej się nie udało ... Cykle baaaardzo nieregularne więc troszkę się niecierpliwię, bo tak naprawdę nie wiem czy miesiączkę dostanę w najbliższym czasie czy znowu np zniknie na rok :( a bez niej ciężko o owulację .. troszkę się podłamuję :(

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • olitka Ekspertka

Wysłany: 18 grudnia 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, chciałam wam dodać otuchy, jeżeli jeszcze tutaj zaglądacie..
    Ja mam macice dwurożną a nawet podejrzewali,że z przegrodą a zaszłam w pierwszym cyklu starań i donosiłam do 39 tygodnia mojego kochanego synka.
    Także nie ma reguły, trzeba myśleć pozytywnie. Jak to powiedział mój lekarz - medycyna medycyna a życie życiem:)

f2w39n7304tem5zg.png

dqprx1hpbjoqfhgk.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olitka no to gratuluję! Ja wierzę, że i mnie się uda jak tylko zajdę w ciążę ... tylko kiedy to nastąpi :((

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ