X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Malo sluzu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki jak moge wspomoc produkcje sluzu plodnego? Duzo pic, olej z wiesiolka, syrop wykrztusny. To wiem, ale co jeszcze mozna zrobic? U mnie ze sluzem niestety marnie :( Tego plodnego prawie nie ma. Malo rozciagliwy i w ogole go malo. Jak sobie radzicie?

• Alicja92 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati wszystko ladnie pieknie, ale herbata zawiera kofeine, ktora dziala odwadniajaco. I badz tu kobieto madra ;) No ale warto sprobowac :) Dziekuje i czekam na wiecej porad.
    A wie ktoras moze jak to jest z tym octem jablkowym? Na OF ostatnio tez bylo napisane ze marchewka poprawia sluz ;)

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie pomógł olej z wiesiołka i przede wszystkim ocet jabłkowy.

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ