Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Mierzenie temp po zmianie czasu
Odpowiedz

Mierzenie temp po zmianie czasu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Melo Debiutantka

Wysłany: 1 września 2018, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie... codziennie mierzę temp o 6:15, jutro lecę na wakacje gdzie czas będzie cofnięty o godz. W takim przypadku mierzyć o 5:15 czy już mierzyć o 6:15 ich czasu?

• pap86 Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze powiedziawszy to jesli jestes przed owu i chcesz ją sobie niby potwierdzic skokiem temperatury to lepiej jesli czas cofniesz i bedziesz mierzyc tak jak by "na polski". Ale jesli jestes po owu i np. Masz teeaz faze wyzszych temp to bym sobie nie zawracala glowy zmianą czasu :) zreszta podobno mozna cos tam dodawac czy odejmowac w temp jesli jest odstepstwo czasowe ale z drugiej strony masz wakacje. Odrzuc termometr w kąt :D

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Melo Debiutantka

Wysłany: 2 września 2018, 04:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedz:) jestem po ovu,chciałam mierzyć temp tak dla ciekawości jak to będzie się utrzymywało ale może masz racje z tym odstawieniem;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ