mierzenie temperatury proszę o pomoc
-
Witam !!! jestem tutaj nowa i mam problem , ponieważ tez mam problem zajściem w ciąże i oczewiście leczę ja pomyślałam ze i ja będę mierzyć temperaturę czekam na termometr owulacyjny, ale mój problem polega na tym , że pracuje na dwie zmiany od 6 do18 i od 18 do 6 i moje pytanie brzmi na rano mogłabym mierzyc tem ok godziny 4:30 ale jak przyjadę z nocki w domu jestem około godz 7 po 3 godz snu można mierzyć temp , ale czy to nie będzie za dużej zbieżności ????? Proszę o pomoc z góry dziekuje
-
Cieżko będzie Ci zmierzyć temperature, według mnie jest to malorealne ponieważ powinno się ją mierzyć, o tej samej porze po 5 godzinach snu ciaglego.
o widze ze ci sie udalo wiec temp nie bedzie mierzona:)
/proszę edytować posty, a nie wklejać jeden pod drugimWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 czerwca 2015, 10:43
-
hej. podbijam temat, jeśli mierzę temperaturę raz o 7 rano raz o 9 lub o 5 rano czy można sugerować się takimi pomiarami? Czy musi być dokładnie co do godziny?Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
nick nieaktualny
-
Hej kochane powiedzcie mi czy lek fluomizin podnosi temperature w pochwie? osa tabletki dopochwowe na bakterie i taksie zastanawiam czy one moga podnosc temperature co o tym sadzicie?
-
nick nieaktualny
-
nie wiem wlasnie bo gin mi dała to po badaniu cytologicznym a w ogole dostałam nie wiem czy po tych lekachczy co dzien pozniej @ i to na dodatek brazowy okres a nieczerwony czerwonego minimalnie nie wiem c to była a temka normalnie 36,3 j terazpo @ ;/ maz mi mowi aby zatestowac ale czy jest sens skoro temp 36,3?
-