X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Mierzenie temperatury w cyklu po poronieniu
Odpowiedz

Mierzenie temperatury w cyklu po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny.
    Czy któraś z Was mierzyła może temperaturę po poronieniu i pamięta kiedy osiągnęła ona poziom podstawowy. Ja wróciłam do pomiarów tydzień po zabiegu, ale pierwsza temperatura była taka jak w owulacje w cyklu poprzednim a następnego dnia kolejne półtorej kreski wyższa. Mam niby ciach nawet na seks o staraniach nie wspominajac w tym cyklu, ale gdybg udało mi się wyłapać owulacje to bym troszkę psychicznie lepiej się poczuła.

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ