X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Mój wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anuleczka91 Przyjaciółka

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was,
    Czy mogłaby mi któraś z Was powiedzieć, czy taki wykres (przede wszystkim mam na myśli dzisiejszą temp) wskazują na ovu?:>

bcc7cd3fee275fd140d0590cfd86bdd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuleczka trzeba poczekac na razie za mało danych, czasami sa spadki i skoki i nie oznacza to owulacji.

• anuleczka91 Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, OF mnie chyba oszukuje..wyznaczył ovu na piątek..gdzie raczej to nie było możliwe :]

bcc7cd3fee275fd140d0590cfd86bdd1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ