X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Mój wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • anuleczka91 Przyjaciółka

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was,
    Czy mogłaby mi któraś z Was powiedzieć, czy taki wykres (przede wszystkim mam na myśli dzisiejszą temp) wskazują na ovu?:>

bcc7cd3fee275fd140d0590cfd86bdd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuleczka trzeba poczekac na razie za mało danych, czasami sa spadki i skoki i nie oznacza to owulacji.

• anuleczka91 Przyjaciółka

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, OF mnie chyba oszukuje..wyznaczył ovu na piątek..gdzie raczej to nie było możliwe :]

bcc7cd3fee275fd140d0590cfd86bdd1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ