X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów moj wykres, ciaza a niskie temperatury
Odpowiedz

moj wykres, ciaza a niskie temperatury

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pysia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy ciaza wogole jest mozliwa gdy temperatura trzyma sie na krawedzi lini ? moje fazy lutealnie trwaly zwykle ok 12 dni wiec a obstawiam ze mialam owulke 13dc... test z dzisiaj negatywny .. mysliscie ze jest szansa ? czy przy takich temp. ciaza jest wykluczona?

a553136957462ea35ee7d0d1da3f4d40.png

pytanie juz nie wazne, @ przyszla :) ale ciekawa jestem czy jest mozliwa ciaza przy niskich temperaturach ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 09:47

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • Asta Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tej chwili przychodzą mi do głowy trzy przypadki, gdy przy niskiej temperaturze może być ciąża.
    Pierwszy - niski progesteron, ciąża niestety może się nie utrzymać.
    Drugi - błąd pomiaru.
    Trzeci - wadliwy termometr.

pysia lubi tę wiadomość

Mój Aniołek (6tc) - 19.10.2012
    d92562f68b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ