Moj wykres temperatur
-
Wszystko jest możliwe pozostaje czekać. Widzę że aplikacja nie zaznaczyła owu i byłaś na monitoringu? Co to znaczy niski?
-
nick nieaktualny
-
Robilam test owulacyjny I ta druga kreska wyszla prawie taka sama jak ta pierwsza ale jednak nie tak bardzo intensywna dlatego dalam ze niski.. Wiem ze powinny byc dwie takie same.. Ale niektore dziewczyny pisza ze ciezko to czasem uchwycic bo jak mierza z rana tylko to czasem wieczorem juz jest mocna a rano znowu prawie taka sama ale jednak to nie to... Jestem prawie pewna ze mialam ta owulacje bo I sluz I szyjka I bol jajnika I ten spadek I skok temperatury by na to wskazywal.. Hmmm.. Juz sama nie wiem.. Powoli wariuje 🙈
-
lollipop wrote:Wysypiasz się tak samo w te dni? Poczekaj jeszcze może pójdzie w górę wtedy będzie pewność. Ja miałam w tym cyklu 4 pozytywne obu skok bez szału a później w górę poszło mocno.
Widze ze bierzesz niepokalanek do owulacji tylko? Tak powinno sie brac? Ja biore caly cykl.. Hmmm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPół roku, 6 cykl teraz. Ja te zioła na własna rękę, chciałam mieć poczucie ze coś robię i lubię takie rzeczy.
Ja się bardzo dużo stresuje a podobno to jest tez hormon stresu wiec jakby nie było mogę tez mieć problem. Czekam co wyjdzie w tym cyklu, jeśli nic to biorę się za badania powoli. Nie mam cierpliwości czekać dłużej.
Starasz się o pierwsze? Masz jakieś diagnozy? -
Tak o pierwsze. Mialam laparoskopie I sprawdzanie droznosci jajowod ow. Mam endometrioze I jeden jajnik z jajowodem nie wyksztalcony, calkiem nie dziala. Oprocz tego bardzo wysoka hiperprolaktynemie... Podejrzewali goz przysadki ale po tomografi wyszlo ze nie ma.
Staram sie naturalnie a jak nie to zaczne od inseminizacji... -
nick nieaktualny
-
OlaOla wrote:Masz racje, nie powinnam... Dzisiaj juz temperatura wzrosla.. Zobaczymy
Nie patrz tak uporczywie na te wykresy tylko traktuj jako pomoc. Ja zaszłam w ciąże w tym cyklu, w którym zrobiliśmy sobie przerwę od starań. Mam prawdopodobnie niewydolność ciałka żółtego i do tej owulacji dochodzi z kilkudniowym opóźnieniem, czyli w teoretycznie okresie niepłodnym. Niestety poronilam bardzo szybko - niski progesteron. Ale Tobie radzę przede wszystkim wyluzować to wtedy pyknie -
Dziewczyny czy pomożecie. wg mnie jestem po owulacji a nie zazncayło mi linii... nie wiem co jest.. czy może być bezowulacyjny...
-
Nadziejka-30 wrote:Dziewczyny czy pomożecie. wg mnie jestem po owulacji a nie zazncayło mi linii... nie wiem co jest.. czy może być bezowulacyjny...
Wg mnie owu mogłaś mieć 17dc,bo jest skok,ale jeśli była to tempki w 2 fazie,są takie prawie same jak w 1.Skąd wiesz,że po owu?monitoring miałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 11:41
-
Nie. nie miałam teraz monitoringu. Jak nic nie wyjdzie to w przyszłym cyklu robię już koniecznie monitoring..Jakiś dziwny ten wykres , nie wiem może to zrobił Bromergon albo zioła sroki nr 3.. ale pierwszy raz temp spadła mi do 36,2 i bardzo dużo przezroczystego śluzu, wręcz lejącego .. jeszcze czegoś takie nie miałam
-
Nadziejka-30 wrote:Nie. nie miałam teraz monitoringu. Jak nic nie wyjdzie to w przyszłym cyklu robię już koniecznie monitoring..Jakiś dziwny ten wykres , nie wiem może to zrobił Bromergon albo zioła sroki nr 3.. ale pierwszy raz temp spadła mi do 36,2 i bardzo dużo przezroczystego śluzu, wręcz lejącego .. jeszcze czegoś takie nie miałam
Widzę że OF wyznaczyło owu na 17dc🙂Tempka idzie ładnie w górę więc trzymam kciuki🤞🤞🤞 -