X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów moja mała uwaga przy mierzeniu temp
Odpowiedz

moja mała uwaga przy mierzeniu temp

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taką uwagę może ktoś sprostuje lub wysnuje z tego wniosek, w każdym poście piszecie że mierzymy temp rano zanim wstaniemy z łóżka zawsze o tej samej godzinie natomiast testy owu robić wieczorem w godzinach 16-20
    Dlaczego tak?
    Ja chyba wpadłam kiedyś na temp mierzona wieczorem i skok na owu był bardzo widoczny a z rana wiadomo różna temperatura w domu jest tak jak u mnie zależy ile stopni na dworzu jest.
    Wyjaśni mi ktoś?
    Rano miałam 36,26 a teraz 36,87 i raczej chłodno mi a na temp pokazuje płodne

• Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 28 grudnia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 20:49

Staraczka23 lubi tę wiadomość

20140607580114.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Mam taką uwagę może ktoś sprostuje lub wysnuje z tego wniosek, w każdym poście piszecie że mierzymy temp rano zanim wstaniemy z łóżka zawsze o tej samej godzinie natomiast testy owu robić wieczorem w godzinach 16-20
    Dlaczego tak?
    Ja chyba wpadłam kiedyś na temp mierzona wieczorem i skok na owu był bardzo widoczny a z rana wiadomo różna temperatura w domu jest tak jak u mnie zależy ile stopni na dworzu jest.
    Wyjaśni mi ktoś?
    Rano miałam 36,26 a teraz 36,87 i raczej chłodno mi a na temp pokazuje płodne
    Poczytaj troszkę informacji na ovu - tych podawanych jako pomoc, a nie na forum to będziesz wiedziała dlaczego jest tak a nie inaczej.
    https://ovufriend.pl/pytania-i-odpowiedzi.html

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ