X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Może to jednak ciąża?
Odpowiedz

Może to jednak ciąża?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Angie25 Ekspertka

Wysłany: 11 czerwca 2020, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, zerknijcie proszę na mój wykres temp. Najpierw myślałam, że owu było 16 dc potem 21 dc był spadek i gwałtowny wzrost początkowo myślałam, że źle zmierzyłam temp. Ale teraz tak sobie myślę, praktycznie od tego 21 dnia dzień w dzień kłuje mnie prawy jajnik, 6 dni po był spadek temp (Może to implantacja)? Może jednak ta owu była 21 dnia? Sama już nie wiem, dzisiaj robiłam test i wyszedł negatywny, od wczoraj czuje ból jak na miesiączke która powinnam dostać dopiero w sobotę. Jeśli faktycznie owu była tego 21 dc to na test jest jeszcze za wcześnie i może jest jakaś szansa? Temp mi się utrzymuje wysoko, A jak mierze w pochwie to poszła do góry o 0.2 st. Może już się doszukuje cudów ale jak porownuje z innymi wykresami zakończonymi ciążą to mój jest bardzo, bardzo podobny.
    Będę wdzięczna za Wasze podpowiedzi.

1442aa728e06e99c38d1d274c010f7d3.png

• Nativip Przyjaciółka

Wysłany: 11 czerwca 2020, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda obiecująco. 3mam kciuki żeby temperatura się utrzymała.

Ona 36 lat
    Badania ok
    Fertistim, Folian, kwas omega 3-6-9

On 36 lat
    cukrzyca
    w trakcie badan

milionowy cs....... :(
  • Syls Znajoma

Wysłany: 30 czerwca 2020, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej i jak tam?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ