X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Nagle ovu linia przerywana
Odpowiedz

Nagle ovu linia przerywana

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalia DRP Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2019, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Czy mogłabym Was prosić o pomoc.

Dziś, w 20 dc zaznaczyłam śluz rozciągliwy i na wykresie zmieniła mi się linia ovu z czerwonej na przerywaną.

Jak to rozumieć? Jeszcze się nie poddaję chociaż temperatura dziś lekko spadła... Nie moge znaleźć nic ani na forum ani w internetach

Wklejam wykres i bardzo dziękuję za pomoc!

https://ovufriend.pl/graph/cf902b648da7132483145fd0cfca8a9d

Pozdrawiam
    Natalia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 17:42

• Scandi90 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2019, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia DRP wrote:
    Hej dziewczyny

Czy mogłabym Was prosić o pomoc.

Dziś, w 20 dc zaznaczyłam śluz rozciągliwy i na wykresie zmieniła mi się linia ovu z czerwonej na przerywaną.

Jak to rozumieć? Jeszcze się nie poddaję chociaż temperatura dziś lekko spadła... Nie moge znaleźć nic ani na forum ani w internetach

Wklejam wykres i bardzo dziękuję za pomoc!

https://ovufriend.pl/graph/cf902b648da7132483145fd0cfca8a9d

Pozdrawiam
    Natalia
    Ładnie jest wyjaśnione w informacjach odnośnie wykresu. Jeśli po domniemanej owulacji wystąpi czynnik ( np sluz) wskazujący na płodność to wtedy of bierze pod możliwość że owulacja się przesunela i dlatego wstawił linię przerywana. Jeśli po owulacji nic nie będzie zaburzalo objawów, czyli nie wystąpi sluz plodny to będzie linia ciągła. Mam nadzieję że jasno. Wejdź w interpretacje wykresu i tam znajdziesz miejsce gdzie jest więcej informacji na ten temat.

24.01.2013 córcia ❤CC
    11.2016 usuniety lewy jajnik i jajowod (torbiel)
    22.07.2019 Aniołek (9tc)
    12.10.2020 cp😔, usunięty prawy jajowod
    13.01.2021 1 FET, 5 dniowa blastocysta ekspandowana- transfer nieudany. Beta <0,100
    12.03.2021 2 FET, blastocysta wychodząca z otoczki. Transfer nieudany. Beta <0,100😞
    23.04.2021 histeroskopia + scratching endometrium, usunięte dwa zrosty
    04.06.2021 3 FET, blastocysta wychodząca z otoczki. Transfer nieudany. Beta <0,100
    Został ostatni ❄️ przebadany, zdrowy ❤️
  • Natalia DRP Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2019, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serdecznie dziękuję Scandi, przeoczyłam to....

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ