Najdziwniejszy wykres na of
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMKMKK wrote:Tak myślę, że chyba mój wykres jest najdziwniejszym jaki tu widziałam do tej pory :S
Co oprócz ciąży może jeszcze po krwawieniu/miesiączce powodować skok tempki i jej utrzymanie??? Wiecie coś na ten temat???
napewno przeziębienie;) zmiana klimatu:D -
nick nieaktualny
-
a ja jestem w 4dc i u mnie jest coś takiego :
1 dc 36,7
2 dc 36,67
3 dc 36,35
4 dc 36,72
o co chodzi ?
w sumie tę noc miałam dość dziwną bo spałam od 20 do 00.30 , poźniej wstałam i byłam w ruchu do 2 po czym znów połozyłam się spać, a tempke mierzyłam o 6,30 .Dziewczyny czy to mozliwe ,że to az tak wpłynęło na temperaturę? -
Najdziwniejszy cykl to chyba ja miałam, bo jeszcze czegoś takiego nie widziałam a infekcji żadnej nie mam i chora nie jestem aby mi tak temperatura poskoczyła wysoko w dniu @ i ta @ przyszła, tyle że jest to prawie krwotok, skrzepy i nie nadążam z wymianą tamponów Ktoś coś wie o takim dziwadle ?
-
Witajcie, ja również mam dziwny cykl... zawsze w pierwszym dniu @ temperatura spadała do 36, 6. Teraz po 3 dniowej @ temperatura nadal sie utrzymuje powyżej 37. Test ciążowy wyszedl negatywny kilka dni temu, a tu nadal od czasu do czasu mdłości i ta temperatura...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 10:48
-
paprotka wrote:Witajcie, ja również mam dziwny cykl... zawsze w pierwszym dniu @ temperatura spadała do 36, 6. Teraz po 3 dniowej @ temperatura nadal sie utrzymuje powyżej 37. Test ciążowy wyszedl negatywny kilka dni temu, a tu nadal od czasu do czasu mdłości i ta temperatura...
-