X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Negatywny wynik a miesiączki brak
Odpowiedz

Negatywny wynik a miesiączki brak

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna90 Debiutantka

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnia miesiączke miałam 24.10 , cykle mam 27-28 , okres się opóznia niby 2 dni...ale stres jest, szyjka jest nisko , otwarta, ii robi sie lekko miękka. Pochwa jest rozpulchnina , a dzis pojawiło się minimalne plamienie, sluz jest raz na jakis czas ciemnawy. Zrobilam test wynik negatywny i to mnie wcale nie uspokoiło

Ann90
  • Bergamota Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem @ Ci się rozkręca, niestety...

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • Anna90 Debiutantka

Wysłany: 22 listopada 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze byc to opoznienie spowodowane zmiana trybu : trenowalam intensywnie, bralam suplementy, a teraz na przelomie pazdziernika, listopada przestalam, treningi tez zmienily czestotliwosc . Jeszcze nigdy nie mialam tak przesunietego okresu.

Ann90
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 dni to nie jest żadne przesuniecie :) po prostu organizm to nie maszyna żeby działała zawsze tak samo :)

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ