Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Nic z tego nie rozumiem!?!?
Odpowiedz

Nic z tego nie rozumiem!?!?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 7 grudnia 2019, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam wczoraj u ginekologa sprawdzić jak to z tą moją owulacja bo biorę leki na to żeby ją unormować I tu nagle lekarz mówi mi że pani jest już po owulacji!! A niby temperaturowo i dlugosciowo cyklu przed!! Od tygodnia mnie boli prawy jajnik i z niego miałam jajeczkowanie skąd ten ból?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 14:52

• Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2019, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś pomoże zrozumieć? :)

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrząc po tempce owu mogła być w czwartek bo w piątek temp wzrosła,ale brakuje jeszcze temp z wczoraj i dzisiaj żeby to potwierdzić.Ból czasem jest przed owu lub po,nie koniecznie tego samego dnia.Uzupełnij wykres to może bedzie czytelniejszy

• Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2019, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko że ja byłam w piątek u ginekologa i stwierdził że już jestem po owulacji więc musiała nastąpić już wcześniej. Bo jak by była w Czwartek to wydaje mi się żeby ją widział że dopiero nastąpiła . A jajniki prawy mnie bolał już tydzień czasu. Przestałam już mierzyć od piątku temperature

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 17:02

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mówił kiedy mogła być?Ja jak byłam ostatnio w 13dc to powiedział,że owu na pewno była,ale nie wie kiedy dokładnie,a mi temp,śluz, szyjka i testu owu wskazały,że 9dc.Ale czytałam też,że czasem tempka nie jest wiarygodna,tu niektóre dziewczyny tak pisały.Szkoda,że tempki nie mierzysz od piątku.No,to teraz musisz czekać do terminu @.Trzymam kciuki

Karolcia00 lubi tę wiadomość

• Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2019, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie mówił bo powiedzieł że była, ale nie wie kiedy :/ mierzylam parę miesiecy i za każdym razem mam skok temperatury od 18 dnia cyklu i wtedy mam od 36.67. 36.68 36.69 36.7:) Najbardziej mniej zastanawia ten ból bo trwał tydzień, a nawet tydzień i dwa dni. Dziś już nie odczuwam nic. A mój śluz plodny z moich obserwacji był 11i 13

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 19:30

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ