X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Nic z tego nie rozumiem!?!?
Odpowiedz

Nic z tego nie rozumiem!?!?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 7 grudnia 2019, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam wczoraj u ginekologa sprawdzić jak to z tą moją owulacja bo biorę leki na to żeby ją unormować I tu nagle lekarz mówi mi że pani jest już po owulacji!! A niby temperaturowo i dlugosciowo cyklu przed!! Od tygodnia mnie boli prawy jajnik i z niego miałam jajeczkowanie skąd ten ból?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 14:52

• Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2019, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś pomoże zrozumieć? :)

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrząc po tempce owu mogła być w czwartek bo w piątek temp wzrosła,ale brakuje jeszcze temp z wczoraj i dzisiaj żeby to potwierdzić.Ból czasem jest przed owu lub po,nie koniecznie tego samego dnia.Uzupełnij wykres to może bedzie czytelniejszy

• Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2019, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko że ja byłam w piątek u ginekologa i stwierdził że już jestem po owulacji więc musiała nastąpić już wcześniej. Bo jak by była w Czwartek to wydaje mi się żeby ją widział że dopiero nastąpiła . A jajniki prawy mnie bolał już tydzień czasu. Przestałam już mierzyć od piątku temperature

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 17:02

• Marzenia Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2019, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mówił kiedy mogła być?Ja jak byłam ostatnio w 13dc to powiedział,że owu na pewno była,ale nie wie kiedy dokładnie,a mi temp,śluz, szyjka i testu owu wskazały,że 9dc.Ale czytałam też,że czasem tempka nie jest wiarygodna,tu niektóre dziewczyny tak pisały.Szkoda,że tempki nie mierzysz od piątku.No,to teraz musisz czekać do terminu @.Trzymam kciuki

Karolcia00 lubi tę wiadomość

• Karolcia00 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2019, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie mówił bo powiedzieł że była, ale nie wie kiedy :/ mierzylam parę miesiecy i za każdym razem mam skok temperatury od 18 dnia cyklu i wtedy mam od 36.67. 36.68 36.69 36.7:) Najbardziej mniej zastanawia ten ból bo trwał tydzień, a nawet tydzień i dwa dni. Dziś już nie odczuwam nic. A mój śluz plodny z moich obserwacji był 11i 13

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 19:30

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ