Nie rozumiem mojego cyklu , pomocy !
-
Może ktoś będzie umiał mi pomoc , o co chodzi z moim cyklem ? Pierwszy cykl stymulowany i go nie rozumiem , spadła temp , może nie do poziomu sprzed owulacji ale spadła , a okresu nadal brak , dzisiaj test o czułości 25 wyszedł negatywny 🤔 od 3 dni boli mnie brzuch jak na okres i to tak dość dość boli a okresu nadal nie ma , myślicie ze to jeszcze czas ? Ale tak szybko by mnie brzuch bolał ?
Tysia -
Tysia :) wrote:Może ktoś będzie umiał mi pomoc , o co chodzi z moim cyklem ? Pierwszy cykl stymulowany i go nie rozumiem , spadła temp , może nie do poziomu sprzed owulacji ale spadła , a okresu nadal brak , dzisiaj test o czułości 25 wyszedł negatywny 🤔 od 3 dni boli mnie brzuch jak na okres i to tak dość dość boli a okresu nadal nie ma , myślicie ze to jeszcze czas ? Ale tak szybko by mnie brzuch bolał ?
Jest to możliwe. Jaka masz fazę lutealna? Dziś dopiero 10dpo, więc może być za wcześnie na test i za wcześnie na okres 😊Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Jest to możliwe. Jaka masz fazę lutealna? Dziś dopiero 10dpo, więc może być za wcześnie na test i za wcześnie na okres 😊
Zazwyczaj miałam 13 dni fazy lutealnej ale teraz mam pierwszy cykl stymulowany i wszystko się przesunęło wiec nie wiem czego się spodziewać totalnie , tez myśle ze za szybko na okres ale nigdy brzuch mnie tak długo przed okresem nie bolał , zazwyczaj bolał mnie tylko dzień przed , teraz trochę mnie to zaczęło niepokoić 🤔Tysia -
Myślę, że powinnaś powtórzyć test, najlepiej niższej czułości - 10 za parę dni albo wybrać się na betę. Będzie wszystko jasne 😊
Bo 8dpo mogłaś mieć spadek implantacyjny, a równie dobrze może to być spadek niezwiązany 😊Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Myślę, że powinnaś powtórzyć test, najlepiej niższej czułości - 10 za parę dni albo wybrać się na betę. Będzie wszystko jasne 😊
Bo 8dpo mogłaś mieć spadek implantacyjny, a równie dobrze może to być spadek niezwiązany 😊
Dostałam dzisiaj okres wiec jednak to nie to , to dopiero pierwszy cykl stymulowany wiec spodziewałam się tego 🤷♀️😊
Tysia -
Tysia :) wrote:Dostałam dzisiaj okres wiec jednak to nie to , to dopiero pierwszy cykl stymulowany wiec spodziewałam się tego 🤷♀️😊
Szkoda 😔 trzymam kciuki za kolejny cykl! Powodzenia 🍀Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Jak dzisiaj?Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Tysia :) wrote:Kurczę to jednak nie okres , a plamienie , już myślałam ze to okres ale niestety nie , teraz mam już totalnie czysto , nie wiem naprawdę o co chodzi 🤷♀️
Mi się na stymulowanych tez wszystko rozjechało, przez 34 lata swojego życia nie miałam plamień przed okresem, po prostu się zaczynał a w dwóch stymulowanych plamienia od 24dcStarania od 08.2019
👩🏼
drożność 03.2021 - oba niedrożne, prawy udrożniony,
Laparoskopia jajowodów 07.2021 - usunięcie zrostów, oba jajowody drożne
👨🏻 20.11.2020 morfologia 2% reszta parametrów ok
Trzy nieudane IUI
29.04.2022 punkcja
IVF ❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
04.05.2022 transfer 5 dniowej blastki 5.1.1.
7 dpt cień cienia
8 dpt beta 122
10 dpt beta 318
12 dpt beta 702
14 dpt beta 1543
19 dpt (23.05.2022) pecherzyk ciążowy beta 7661 prog 231
29 dpt (02.06.2022) 6+4 jest echo zarodka ❤️ CRL 0,67
08.07.2022 I prenatalne wszystko ok
13.07.2022 drugie prenatalne u innego lekarza tez ok
30.08.2022 II połówkowe, będzie mała bejbisia 👨👩👧
02.11.2022 III prenatalne 🍀
10.01.2023 - urodziła się nasza córeczka 🥰🥰🥰 -
Syla87 wrote:Mi się na stymulowanych tez wszystko rozjechało, przez 34 lata swojego życia nie miałam plamień przed okresem, po prostu się zaczynał a w dwóch stymulowanych plamienia od 24dc
No ja właśnie mam podobnie , a nie skrócił Ci się cykl ? Bo mi okropnie , zawsze miałam 34 dniowe cykle a teraz mam 22 dniowe , wiec zaraz po okresie , nawet jeszcze do końca mi się nie skończy , a już mam dni płodne 🤷♀️Tysia -