nie wiem co myśleć
-
Robiłaś test ciążowy? Jak nie, to myślę, że warto kupić i sprawdzić. Rozwieje wątpliwości... patrząc na Twój wykres zastanawiam się dlaczego jeszcze nie testowałaś....??? Zieloności!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:49
zasmucona, RofTW lubią tę wiadomość
SYNEK FLORIAN
-
Dziewczyny ja mam podobnie niby nie miałam owulacji już mi pokazało że nie mam dni płodnych a dzisiaj zapaliło się na zielono i też temperatura skacze. O co chodzi? Pierwszy cykl jestem na ovu i jestem zszokowana. Pomóżcie bo nie wiem co o tym myśleć.
-
zasmucona wrote:Czy miałyście tak kiedyś , temp mi coś szaleje dziś powinnam dostać @ . A wczoraj miałam 36.40 a dziś nagły wzrost 36.97. Wydaje mi sie ze to nie ciąża.
Zrob test. Taki spadek i wzrost tem moze rzeczywiscie zwiastowac ciaze albo @... -
kasia2601 wrote:Dziewczyny ja mam podobnie niby nie miałam owulacji już mi pokazało że nie mam dni płodnych a dzisiaj zapaliło się na zielono i też temperatura skacze. O co chodzi? Pierwszy cykl jestem na ovu i jestem zszokowana. Pomóżcie bo nie wiem co o tym myśleć.
Na Twoim wykresie widoczny jest brak wyzszych tempepratur, ktore wystepuja po owulacji. Mozliwe,ze to cykl bezowulacyjny. Dzisiejszy skok moze zwiastowac @. Pozdrawiam i trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Iwcia widzę że ty masz podobny wykres do mojego choć mnie to i tak chyba nikt nie przebije.Jak oglądam innych dziewczyn wykresy to czarno na białym wszystko widać a u mnie ach szkoda gadać same góry i doliny.
No właśnie nie wiem dlaczego ale mój śluz był taki białawo przezroczysty ale się rozciągał tak na 1,5 cm.
-
kasia2601 wrote:Ale dlaczego ovu pokazało znowu zielone światło bo tego nie potrafię zrozumieć?
Dlatego,ze zaznaczylas sluz plodny i wtedy ovu daje zielone swiatlo
rozciagliwy sluz nie wystepuje tylko w okresie okoloowulacyjnym. Bywa,ze sie pokazuje tez w inne dni -
nick nieaktualnyMi tez wczoraj pokazal zielone swiatlo. Tak robi jesli zaznacza sie sluz wodnisty albo rozciagliwy. Ja mam dzis dostac@ wiec chyba raczej to nie jest sluz plodny:) byc moze sie opozni bo bylam chora.. Ale az o tyle chyba owulacja by sie nie opoznila..
-