X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów nie wiem co myśleć
Odpowiedz

nie wiem co myśleć

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zasmucona Znajoma

Wysłany: 26 listopada 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy miałyście tak kiedyś , temp mi coś szaleje dziś powinnam dostać @ . A wczoraj miałam 36.40 a dziś nagły wzrost 36.97. Wydaje mi sie ze to nie ciąża.

f2w3skjo5q1u5oj6.png
  • Bergamota Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłaś test ciążowy? Jak nie, to myślę, że warto kupić i sprawdzić. Rozwieje wątpliwości... patrząc na Twój wykres zastanawiam się dlaczego jeszcze nie testowałaś....??? Zieloności!!!:-) :-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:49

zasmucona, RofTW lubią tę wiadomość

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • kasia2601 Znajoma

Wysłany: 26 listopada 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja mam podobnie niby nie miałam owulacji już mi pokazało że nie mam dni płodnych a dzisiaj zapaliło się na zielono i też temperatura skacze. O co chodzi? Pierwszy cykl jestem na ovu i jestem zszokowana. Pomóżcie bo nie wiem co o tym myśleć.

• Kamila X Koleżanka

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zasmucona wrote:
    Czy miałyście tak kiedyś , temp mi coś szaleje dziś powinnam dostać @ . A wczoraj miałam 36.40 a dziś nagły wzrost 36.97. Wydaje mi sie ze to nie ciąża.

Zrob test. Taki spadek i wzrost tem moze rzeczywiscie zwiastowac ciaze albo @...

ovufriend.pl
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia2601 wrote:
    Dziewczyny ja mam podobnie niby nie miałam owulacji już mi pokazało że nie mam dni płodnych a dzisiaj zapaliło się na zielono i też temperatura skacze. O co chodzi? Pierwszy cykl jestem na ovu i jestem zszokowana. Pomóżcie bo nie wiem co o tym myśleć.

Na Twoim wykresie widoczny jest brak wyzszych tempepratur, ktore wystepuja po owulacji. Mozliwe,ze to cykl bezowulacyjny. Dzisiejszy skok moze zwiastowac @. Pozdrawiam i trzymam kciuki :)

ovufriend.pl
  • kasia2601 Znajoma

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dlaczego ovu pokazało znowu zielone światło bo tego nie potrafię zrozumieć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dlatego ze sluz zaznaczylas rozciagliwy... Moj wykres tez jest szalony.

• kasia2601 Znajoma

Wysłany: 27 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia widzę że ty masz podobny wykres do mojego choć mnie to i tak chyba nikt nie przebije.Jak oglądam innych dziewczyn wykresy to czarno na białym wszystko widać a u mnie ach szkoda gadać same góry i doliny.
    No właśnie nie wiem dlaczego ale mój śluz był taki białawo przezroczysty ale się rozciągał tak na 1,5 cm.

• Kamila X Koleżanka

Wysłany: 27 listopada 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia2601 wrote:
    Ale dlaczego ovu pokazało znowu zielone światło bo tego nie potrafię zrozumieć?

Dlatego,ze zaznaczylas sluz plodny i wtedy ovu daje zielone swiatlo :)
    rozciagliwy sluz nie wystepuje tylko w okresie okoloowulacyjnym. Bywa,ze sie pokazuje tez w inne dni :)

ovufriend.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez wczoraj pokazal zielone swiatlo. Tak robi jesli zaznacza sie sluz wodnisty albo rozciagliwy. Ja mam dzis dostac@ wiec chyba raczej to nie jest sluz plodny:) byc moze sie opozni bo bylam chora.. Ale az o tyle chyba owulacja by sie nie opoznila..

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też poproszę o interpretacje cyklu kompletnie nie wiem jak odczytać kiedy były dni płodne. https://ovufriend.pl/przeglad-cykli.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 08:32

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Kasiaczkowa Przyjaciółka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka20 możesz udostępnić wykres?

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7948c7d5456bf43643570ad3a6241ab6.png już powinien być dostępny

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • M.M.K Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    N

http://pg22.radom.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=48
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ