X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów nietypowy wykres cyklu
Odpowiedz

nietypowy wykres cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc. jestem tu Nowa. i dziecko staramy się 3 miesiace. jestem po późnym poronieniu, a właściwie porodzie w 21tygodniu ktory odbył się w czerwcu. miesiaczki mialam dopiero dwie, poprzedni cykl był również dlugi, ale był wyraźny skok temperatury i wyraźne 2 fazy temperatur. temperatur obecnego cyklu nic nie rozumiem i proszę o pomoc. czy cykl jest wyraźnie bezowulacyjny, nietypowy czy moze sugeruje ciaze? bardzo proszę o waszą opinię!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dajcie mi znać czy wg widzicie mój wykres. jeżeli nie to proszę o podpowiedź co zrobic zeby był widoczny :)

• barbarah Przyjaciółka

Wysłany: 31 października 2016, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jest widoczny, musisz to udostępnić. Możesz podać link do niego.

Aniołek 07.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html

• kuki123 Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak wklejam twój link wyskakuje mi mój bieżący cykl, może musisz udostępnić swój żeby był widoczny

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok. posiedze trochę wieczorem przy tym i postaram się coś coś Tym zrobić :) niestety wykres i pytanie jest już nie ważny bo pojawiła się @. teraz zaczynam 3 cykl starań. pierwszy wykres mialam wyraźnie owulacyjny. niepokoi mnie to ze moje cykle są długie 34-38dni. mój lekarz powiedział że jeżeli nie uda nam się do końca roku będziemy stymulować owulacje. dwóch niezależnych lekarzy powiedziało mi ze mam cechy zespół policystycznych jajników, jednak ani jeden ani drugi nie powiedział że napewno go mam. w ciaze zaszlam, wielkość macicy i jajników jest prawidłowa. mimo to nie mogę zajść w ciaze :( czy któraś z Was spotkała się z cyklami bezowulacyjnymi po porodzie? albo z podobną sytuacja do mojej? jak wygląda taka stymulacja jajeczkowania? w pierwszą ciaze zaszlam w 2 cyklu po odstawieniu tabletek. teraz niestety nie jest to takie proste :(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ