Niska podstawowa temperatura ciała
-
Hej ☺️ ostatnio gdzieś przeczytałam że podstawowa temperatura ciała kobiety po obudzeniu powinna wynosić między 36.4-36.8 a po owulacji osiągnąć przynajmniej raz 37 lub więcej. Moja podstawowa temperatura oscyluje wokół 35.8 a po owulacji osiąga max 36.25. Czy coś jest ze mną nie tak czy to co przeczytałam to totalne bzdury?🙋♀️26
🙋🏽♂️34
PCOS- podwyższone androgeny
Starania od 12.2021
Sierpień 22 -⏸️😍
Wrzesień 22- 💔7+5 😭 -
Kłapciuch wrote:Hej ☺️ ostatnio gdzieś przeczytałam że podstawowa temperatura ciała kobiety po obudzeniu powinna wynosić między 36.4-36.8 a po owulacji osiągnąć przynajmniej raz 37 lub więcej. Moja podstawowa temperatura oscyluje wokół 35.8 a po owulacji osiąga max 36.25. Czy coś jest ze mną nie tak czy to co przeczytałam to totalne bzdury?
Totalne bzdury moja ptc też jest niska w pierwszej fazie (36,1 - 36,2 czasami poniżej 36) liczy się zeby był widoczny skok temperatury czyli jej podniesienie się o co najmniej 0,3 stopnia.Kłapciuch lubi tę wiadomość
-
Ivanka93 wrote:Totalne bzdury moja ptc też jest niska w pierwszej fazie (36,1 - 36,2 czasami poniżej 36) liczy się zeby był widoczny skok temperatury czyli jej podniesienie się o co najmniej 0,3 stopnia.
Dziękuję ☺️ podniosło mnie to na duchu🙋♀️26
🙋🏽♂️34
PCOS- podwyższone androgeny
Starania od 12.2021
Sierpień 22 -⏸️😍
Wrzesień 22- 💔7+5 😭 -
A ja nigdy nie miałam 37 w drugiej fazie 😅
Ale zauważyłam, że jak nie jem słodyczy to mam wyższą temp. podstawową. Normalnie to 36.2-4, a jak unikam cukru to nawet 36.6starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -