Nowa na forum i wykres
-
WIADOMOŚĆ
-
No to po kolei
Masz dziwnie niskie temperatury w jakim miejscu mierzysz i jakim termometrem?
Nie widać śluzu lepszej jakości, przez cały cykl jest taki sam, czy może zauważyłaś w jakieś dni wyraźnie lepszy śluz (bardziej rozciągliwy, bardziej przezroczysty lub uczucie większej mokrości w pochwie)?
Patrząc na samą różnicę w temperaturach skok mógł być już 17dc, o ile pomiary sa poprawne. -
temperaturę mierze w ustach elektronicznym termometrem teraz jestem bardziej mokra ale to i tak jest cały czas śluz lepki czasami trochę bardziej się ciągnie ale bardzo mało a kolor jest biały temperaturę mierze cały czas o jednej godz 4:30 może dlatego śluz jest taki bo jestem po tabletkach sama nie wiem teraz czekam na okres a po wybieram się na kontrole do gin dzięki za pomoc pozdrawiam
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
nick nieaktualny
-
może rozejrzę się za jakimś nowym termometrem dziękuję dziewczyny że mi pomagacie dopiero zaczynam z tym wszystkim i jeszcze jestem zielona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 23:07
*************Gang18+**************
oj nie przejmuj się trzeba walczyć o to co najważniejsze a to często długa droga ale na pewno będziemy mamusiami jesteśmy w tej grupie kobiet co muszą dłużej poczekać na swoje maleństwo więc głowa do góry*************Gang18+**************
nick nieaktualnyMam jeszcze pytanie o wykres, zauważyłam, że w opcjach gdzie można zaznaczyć różne objawy np wrażliwe piersi, zmęczenie, nerwowość itd, widziałam na niektórych wykresach, że jest więcej wypisanych objawów, a na moim nie. Czy tak funkcja jest wtedy jak się ma wykupiony abonament premium?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-