X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Nowy plan na cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • justyna182 Znajoma

Wysłany: 17 grudnia 2019, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #nowycykl #nowezasady

Plan na cykl:
    2-11 dzień cyklu: Letrozolle X3
    10-12 dzień cyklu: Estrofem 2x2 TAB

Monitoring w 11 dniu cyklu i decyzja kiedy podać Pregnyl 2 x 5000.

Cały czas: acard i glucophage.

Dobry plan? Czy cos mogę dodać i sobie pomóc?

3 cykl stymulowany, ale nigdy od początku - to będzie pierwszy raz. Zauważyłam tylko że mam naprawdę słabe endometrium: 0,3-0,4 cm.. może to jest przyczyną? Jajowody drożne.

Jak mogę jeszcze sobie pomóc? Dieta? Witaminy?
    Jutro robię masę podstawowych badań.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ