X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Nowy plan na cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • justyna182 Znajoma

Wysłany: 17 grudnia 2019, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #nowycykl #nowezasady

Plan na cykl:
    2-11 dzień cyklu: Letrozolle X3
    10-12 dzień cyklu: Estrofem 2x2 TAB

Monitoring w 11 dniu cyklu i decyzja kiedy podać Pregnyl 2 x 5000.

Cały czas: acard i glucophage.

Dobry plan? Czy cos mogę dodać i sobie pomóc?

3 cykl stymulowany, ale nigdy od początku - to będzie pierwszy raz. Zauważyłam tylko że mam naprawdę słabe endometrium: 0,3-0,4 cm.. może to jest przyczyną? Jajowody drożne.

Jak mogę jeszcze sobie pomóc? Dieta? Witaminy?
    Jutro robię masę podstawowych badań.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ