Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów O co chodzi z temperaturą?
Odpowiedz

O co chodzi z temperaturą?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Netka96 Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2017, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki <3 u mnie chyba nic z tego. Znowu spadła. Dziś 36.47... płakać mi się chce :( jak zaczęłam mierzyć temp pod koniec poprzedniego cyklu to miałam ponad 37, spadło potem i okres... A teraz to jest chyba żart jakiś... pewnie mi pęcherzyk nie pękł albo nie wiem co

d81d4c1ebc692f3cdceb4d13c8859003.png
  • ren25 Nowa

Wysłany: 2 grudnia 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis spore plamienie, bol brzucha i temp nadal podwyzszona 37. Nic nie rozumiem.

• Netka96 Koleżanka

Wysłany: 3 grudnia 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ren25 a jak dziś? U mnie znowu urosła.

• Paś Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja już co prawda na koncówce:) ale dziwne wykresy czasami są tymi szczęśliwymi;) i jestem przykładem tego, a wcześniejsze wykresy miałam książkowe to jednak dziwak był szczęśliwy! Trymam kciuki

de4d5d45da2f774fede5791efd7c9808.png
  • Netka96 Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow! Dajesz nadzieję! Gratulacje i szczęśliwego rozwiązania <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam ostatnio bardzo duzo o tych wykresach.. i na roznych forach dziewczyny sie wypowiadały ze nie miały wzrostu temperatur w ciąży...lecz własnie takie dziwne wykresy... :) spadki itp..wiec miejmy nadzieje dziewczyny!!

• Seli Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Netka, nie koniecznie tobie nie pękł, może partner ma problemy? A może po prostu tak wyszło. Jest jeszcze nadzieja w tym miesiącu :)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ