X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Obserwacja cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Takaja78 Nowa

Wysłany: 25 października, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mój cykl najczęściej trwa 27 dni ale bywa też 28, 26,24 dniowy czy to są już cykle nieregularne wszędzie czytam że mieszczę się we widełkach norm. Tak samo jeśli chodzi o owulacje mam ją w 12 dniu a nie w 14 jak wszędzie się przyjęło czy tu jest mowa o nieregularności cykli ?

• Karolina_F Nowa

Wysłany: 31 października, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny 😊 obserwuję cykl pierwszy raz po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. Jest to drugi cykl po odstawieniu. Czy możecie spojrzeć na mój wykres? Zastanawiam się nad temperą bo niby podskoczyła ale nie jest to taki skok jak Wasze.
    Dziękuję ☺️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ