Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Obserwacja cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Takaja78 Nowa

Wysłany: 25 października, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mój cykl najczęściej trwa 27 dni ale bywa też 28, 26,24 dniowy czy to są już cykle nieregularne wszędzie czytam że mieszczę się we widełkach norm. Tak samo jeśli chodzi o owulacje mam ją w 12 dniu a nie w 14 jak wszędzie się przyjęło czy tu jest mowa o nieregularności cykli ?

• Karolina_F Nowa

Wysłany: 31 października, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny 😊 obserwuję cykl pierwszy raz po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. Jest to drugi cykl po odstawieniu. Czy możecie spojrzeć na mój wykres? Zastanawiam się nad temperą bo niby podskoczyła ale nie jest to taki skok jak Wasze.
    Dziękuję ☺️

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ