X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Oceńcie mój wykres :(
Odpowiedz

Oceńcie mój wykres :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki! :(
    Jestem tutaj nowa i to moj 1 cykl z mierzeniem temperatury.
    Ovu wyznaczylo mi owulacje w pn, niby wtedy czułam kłucie w jajniku. Sluzu zawsze u mnie brak, wiec ciezko cokolwiek wywnioskowac.

Co sądzicie o moim wykresie, teraz temperatury cos spadaja, cykle mam 32 dniowe i spodziewam sie miesiaczki 25 marca.
    Myslicie, ze z moimi temperaturami owulacja jednak się odbyła ? ;(

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto mój wykres
    https://ovufriend.pl/home.html

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/f26b8bafa805c8cf39e3d1a322fa5ef7

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana łatwiej by było coś stwierdzić gdybyś troszkę wcześniej zaczęła mierzyć tempkę bo brakuje kilku dni do dokładnej interpretacji :(
    jeżeli masz problemy ze sluzem i nie pomagają wiesiołki, siemie lniane, MG+B6 itp to mozliwe ze masz problemy z estrogenami.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W nastepnym cyklu zaczne wczesniej mierzyc ;) dziekuje :*

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • Brunhilda Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NowaOvulantka - ja ci też polecam trochę wiedzy na temat prowadzenia obserwacji i interpretacji

www.npr.pl
    www.embrion.pl

Jak odsiejesz teksty moralne to jest tam też sporo dobrej wiedzy przydatnej przy staraniach i dużo dokładniejszej niż "algorytmy" Ovufriend

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 10:00

• my dream Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tempkę powinno się mierzyć zaraz po zakończeniu miesiączki, więc Twój wykres nie jest wiarygodny, za późno zaczęłaś ją mierzyć.

mhsvh371pdpt408y.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ