X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Odczyt wykresu - pomoc !
Odpowiedz

Odczyt wykresu - pomoc !

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justys028 Debiutantka

Wysłany: 11 grudnia 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) jestem swiezakiem w interpretacji wykresow aplikacja wyznaczyla mi ovu w 8dc mi sie wydaje po obserwacji sluzu ze byla 13dc. Powiedzcie co Wy myslicie o tym wykresie? https://ovufriend.pl/graph/fd47191d028956febba143f8ae479d29

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 10:57

04.01.2017 Natalia <3
  • Netka96 Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2017, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę wejść w wykres :/

d81d4c1ebc692f3cdceb4d13c8859003.png
  • Justys028 Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Netka96 wrote:
    Nie mogę wejść w wykres :/
    mam nadzieję,że teraz da się odczytać :)

https://ovufriend.pl/graph/fd47191d028956febba143f8ae479d29

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 10:57

04.01.2017 Natalia <3
  • terka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sie wydaje że to cykl bezowulacyjny (zdarza sie co jakiś czas każdej kobiecie). Oczywiście mogę sie mylić, ale wg mnie nie ma takiego wzrostu trzymającego temperatury u góry, który świadczyłby o owulacji. Organizm mógł sie przygotowywać do owulacji ale zrezygnował. Jest jeszcze opcja że owulacja była ale ciałko niedomaga i stąd takie temperatury opadające mocno. Miałaś w tym cyklu cos co mogło zmienić jego przebieg? Choroba, stresy, zle noce itp?

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Justys028 Debiutantka

Wysłany: 13 grudnia 2017, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Mnie sie wydaje że to cykl bezowulacyjny (zdarza sie co jakiś czas każdej kobiecie). Oczywiście mogę sie mylić, ale wg mnie nie ma takiego wzrostu trzymającego temperatury u góry, który świadczyłby o owulacji. Organizm mógł sie przygotowywać do owulacji ale zrezygnował. Jest jeszcze opcja że owulacja była ale ciałko niedomaga i stąd takie temperatury opadające mocno. Miałaś w tym cyklu cos co mogło zmienić jego przebieg? Choroba, stresy, zle noce itp?
    Na poczatku cyklu bylam przeziebiona, od czasu do czasu bralam jakies leki przeciwgoraczkowe + troche stresow. Dzieki za opinie, od zawsze mam problem z ovulacja i dlatego zaczelamierzyc temp zeby sie czegos dowiedziec

04.01.2017 Natalia <3
  • agnieszka011988 Przyjaciółka

Wysłany: 20 grudnia 2017, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rzeczywiscie nie widac dwoch faz temperatur

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ