X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Odstawienie anty, rozregulowane cykle
Odpowiedz

Odstawienie anty, rozregulowane cykle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaulaG Autorytet

Wysłany: 10 marca 2024, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki. Jak długie/krótkie miałyście cykle po odstawieniu anty? Miałam dwa dość długie cykle a ten sie szykuje dość krótki chyba.... nie wiem czego sie spodziewać

🇮🇪
    IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
    28cs - 05.2018 👱‍♂️🥰
    1 cs - 09.2019👱‍♀️🥰
    6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
    💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane

23.01 doppler
    30.01 skan+ diablo
    13.02 skan
    16.02 🏥 wywołanie porodu

preg.png[/url]
  • patzap1 Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2024, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie były od razu w miarę regularne co 28-31 dni. Może te dwa długie były bezowulacyjne? Monitorujesz jakoś swoją owulację?

PaulaG lubi tę wiadomość

starania od 09/2023 o pierwsze maleństwo
    0 ciąż

ONA - 29 lat
    AMH - 4,41
    hormony, poziomy witamin - ok
    wyleczona ureaplasma
    jajowody drożne
    listopad - 1 stymulacja lamettą (1 pęcherzyk na prawym jajniku - niepowodzenie)
    grudzień - 2 stymulacja lamettą (2 pęcherzyki na prawym jajniku, ovitrelle 05/12)

ON 30 lat
    morfologia - 7%
    MAR - 2%
    HBA - 35%
    fragmentacja DNA - 17%
    styczeń 2025 - ponowne badanie HBA
  • PaulaG Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patzap1 wrote:
    U mnie były od razu w miarę regularne co 28-31 dni. Może te dwa długie były bezowulacyjne? Monitorujesz jakoś swoją owulację?
    Ten pierwszy po odstawieniu anty nic nie liczyłam... cykl trwał 50 dni ok.. tzn od odstawienia do okresu. A kolejny 43 dni... ten cykl od razu po okresie czułam owulację wg śluzu i bólu jajników.
    A poprzedni cykl robiłam testy owulacyjne.

🇮🇪
    IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
    28cs - 05.2018 👱‍♂️🥰
    1 cs - 09.2019👱‍♀️🥰
    6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
    💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane

23.01 doppler
    30.01 skan+ diablo
    13.02 skan
    16.02 🏥 wywołanie porodu

preg.png[/url]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ