X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Odstawienie anty, rozregulowane cykle
Odpowiedz

Odstawienie anty, rozregulowane cykle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • PaulaG Autorytet

Wysłany: 10 marca 2024, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki. Jak długie/krótkie miałyście cykle po odstawieniu anty? Miałam dwa dość długie cykle a ten sie szykuje dość krótki chyba.... nie wiem czego sie spodziewać

🇮🇪
    IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.

28cs - 05.2018 👱‍♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0

1 cs - 09.2019👱‍♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4

6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2
  • patzap1 Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2024, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie były od razu w miarę regularne co 28-31 dni. Może te dwa długie były bezowulacyjne? Monitorujesz jakoś swoją owulację?

PaulaG lubi tę wiadomość

starania od 09/2023 o pierwsze maleństwo
    0 ciąż

ONA - 30 lat
    AMH - 4,41
    hormony, poziomy witamin - ok
    wyleczona ureaplasma
    jajowody drożne
    6 cykli stymulowanych lamettą
    endometrioza III stopnia
    adenomioza
    wyleczone przewlekłe zapalenie endometrium

ON 31 lat
    morfologia - 11%
    MAR - 2%
    HBA - 82%
    fragmentacja DNA - 17%

/kwalifikacja IVF 23.10.2025 r.
  • PaulaG Autorytet

Wysłany: 15 marca 2024, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patzap1 wrote:
    U mnie były od razu w miarę regularne co 28-31 dni. Może te dwa długie były bezowulacyjne? Monitorujesz jakoś swoją owulację?
    Ten pierwszy po odstawieniu anty nic nie liczyłam... cykl trwał 50 dni ok.. tzn od odstawienia do okresu. A kolejny 43 dni... ten cykl od razu po okresie czułam owulację wg śluzu i bólu jajników.
    A poprzedni cykl robiłam testy owulacyjne.

🇮🇪
    IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.

28cs - 05.2018 👱‍♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0

1 cs - 09.2019👱‍♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4

6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ