X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Odstawienie tabletek i problem z owulacją
Odpowiedz

Odstawienie tabletek i problem z owulacją

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kociaczek280 Koleżanka

Wysłany: 23 września 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:* Jestem tu nowa,to mój pierwszy cykl który obserwuje i trochę się pogubiłam. OF ciagle przesuwa mi termin owulacji najpierw był to 24dc,25dc a nawet 27dc. Kiedy zmieniłam obserwacje śluzu spowrotem wyznaczyło na 25. Czy mogłybyście zerknąc na mój wykres? Na objawach śluzu nie polegam,są zaburzone, często wogóle go nie ma..Opieram się głównie na pomiarze temperatury.

• kociaczek280 Koleżanka

Wysłany: 23 września 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    464a9d9e946ba09db6872f2d9f5a889d.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ