X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Odstawienie tabletek i problem z owulacją
Odpowiedz

Odstawienie tabletek i problem z owulacją

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kociaczek280 Koleżanka

Wysłany: 23 września 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:* Jestem tu nowa,to mój pierwszy cykl który obserwuje i trochę się pogubiłam. OF ciagle przesuwa mi termin owulacji najpierw był to 24dc,25dc a nawet 27dc. Kiedy zmieniłam obserwacje śluzu spowrotem wyznaczyło na 25. Czy mogłybyście zerknąc na mój wykres? Na objawach śluzu nie polegam,są zaburzone, często wogóle go nie ma..Opieram się głównie na pomiarze temperatury.

• kociaczek280 Koleżanka

Wysłany: 23 września 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    464a9d9e946ba09db6872f2d9f5a889d.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ