WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Odstawienie tabletek i problem z owulacją
Odpowiedz

Odstawienie tabletek i problem z owulacją

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kociaczek280 Koleżanka

Wysłany: 23 września 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:* Jestem tu nowa,to mój pierwszy cykl który obserwuje i trochę się pogubiłam. OF ciagle przesuwa mi termin owulacji najpierw był to 24dc,25dc a nawet 27dc. Kiedy zmieniłam obserwacje śluzu spowrotem wyznaczyło na 25. Czy mogłybyście zerknąc na mój wykres? Na objawach śluzu nie polegam,są zaburzone, często wogóle go nie ma..Opieram się głównie na pomiarze temperatury.

• kociaczek280 Koleżanka

Wysłany: 23 września 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    464a9d9e946ba09db6872f2d9f5a889d.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ