Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Odstawienie tabletek i problem z owulacją
Odpowiedz

Odstawienie tabletek i problem z owulacją

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kociaczek280 Koleżanka

Wysłany: 23 września 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:* Jestem tu nowa,to mój pierwszy cykl który obserwuje i trochę się pogubiłam. OF ciagle przesuwa mi termin owulacji najpierw był to 24dc,25dc a nawet 27dc. Kiedy zmieniłam obserwacje śluzu spowrotem wyznaczyło na 25. Czy mogłybyście zerknąc na mój wykres? Na objawach śluzu nie polegam,są zaburzone, często wogóle go nie ma..Opieram się głównie na pomiarze temperatury.

• kociaczek280 Koleżanka

Wysłany: 23 września 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    464a9d9e946ba09db6872f2d9f5a889d.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ