SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Okres po porodzie przy tabletkach Cerazette
Odpowiedz

Okres po porodzie przy tabletkach Cerazette

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mammisima88 Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia 2022, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Potrzebuję porady od Was, może któraś była w podobnej sytuacji. Niedługo po porodzie zdecydowaliśmy się z mężem na antykoncepcję- tabletki Cerazette, które można zażywać przy karmieniu piersią. Przy tych tabletkach nie ma okresu, a więc nawet nie wiem czy po porodzie mi wrócił, czy nie. Czy któraś z Was po porodzie je przyjmowała i jak teraz ten cykl wygląda, bo ja zupełnie się zagubiłam, nie jesteśmy teraz z Mężem gotowi na kolejne dziecko, więc muszę je przyjmować, ale jak mam wiedzieć czy mam ten okres czy jeszcze do mnie nie wrócił?

• Emilianna Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2023, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jeśli go nie masz to nie masz :) ja to tak rozumiem i tak tez było u mnie
    Po zmianie anty w przerwie okres był normalnie

• Emilianna Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2023, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze tylko dodam Że przy dwóch ciążach stosowałam te tabletki i za każdym razem dwa lata ani razu mnie nie zawiodły a miałam naprawdę sklerozę jeżeli chodzi o systematyczność

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ