X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów olej z wiesiolka- WAZNE ;)
Odpowiedz

olej z wiesiolka- WAZNE ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasika Znajoma

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Mam do oddania (za darmo) cale opakowanie oleju z wiesiolka firmy Oeparol.
    Mi na szczescie nie jest juz potrzebny wiec chce go ktorejs z was sprezentowac ;)
    Data waznosci do pazdziernika 2016.
    Prosze piszcie jak ktoras chce bo po co ma sie zmarnowac ;)

Kasika
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a on jest na polepszenie sluzu, tak?:)

• kasika Znajoma

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ja go bralam 2 cykle I widzialam poprawe bo w dni plodne nie mialam wgl tego sluzu rozciagliwego przezroczystego. Tylko wiesiolka bierze sie do owulacji tylko

Kasika
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to jak pomaga to ja poprosze:)
    chcialabys cos za niego?:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ