Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów olej z wiesiolka- WAZNE ;)
Odpowiedz

olej z wiesiolka- WAZNE ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasika Znajoma

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Mam do oddania (za darmo) cale opakowanie oleju z wiesiolka firmy Oeparol.
    Mi na szczescie nie jest juz potrzebny wiec chce go ktorejs z was sprezentowac ;)
    Data waznosci do pazdziernika 2016.
    Prosze piszcie jak ktoras chce bo po co ma sie zmarnowac ;)

Kasika
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a on jest na polepszenie sluzu, tak?:)

• kasika Znajoma

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ja go bralam 2 cykle I widzialam poprawe bo w dni plodne nie mialam wgl tego sluzu rozciagliwego przezroczystego. Tylko wiesiolka bierze sie do owulacji tylko

Kasika
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to jak pomaga to ja poprosze:)
    chcialabys cos za niego?:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ