X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

otwarta szyjka?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny:) mam nieregularne cykle, a szyjke macicy mam juz otwarta kolo1,5-2 tyg,i tutaj moje pytanie ilepoowulacji zamyka sie szyjka?

• zara Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A sprawdzasz szyjkę codziennie o tej samej porze? Może ona zmieniać pozycję, strukturę i poziom otwarcie w ciągu dnia. A jeśli chodzi o Twoje pytanie to szczerze mówiąc nie wiem, chyba różnie to jest. Mi jest ciężko to stwierdzić bo nie sprawdzam szyjki regularnie i o tych samych porach dnia. Spojrzałam też na Twój wykres i wydaje mi się że ten cykl masz bezowulacyjny.

• daisy37 Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szyjka po jajeczkowaniu się zamyka. A po zaplodnieniu jest wysoka, miękka i lekko otwarta :-)

da9bfb0f0152f9ad92119aa23d7aaecb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli mozliwe ze jest otwarta we wczesnej ciazy?:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ