Ovarin,komu i na co pomogl:)?
-
hej,kupiłam ten Ovarin..i z racji ze jeste od niedawna na rynku to nie wiele o jego działaniu mozna sie dowiedziec..chodzi mi o konkrety typu czy pomogl by wystapiła owulacja,czy skrocil np cykl(przy dlugich wczesniej) no i czy pomogl zajsc w ciaze:)
-
Ja stosuje od 3 miesiecy. Cyklu nie skrócił, ale mam 31 dni więc bez masakry. Owulację przez większość cykli miałam, ale co kilka miesiecy nie i czasem przez to mialam torbiele czynnosciowe. Ostatnio za kazdym razem bylo cialko zolte. W ciąży nie jestem jeszcze niestety.
-
nick nieaktualny
-
Przejrzyj ten wątek: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/ovarin,9753.html
Zaczęłam brać Ovarin w aktualnym cyklu (ale dopiero w 16dc), więc pewnie dopiero w kolejnym odczuję jakieś skutki.07.2015 - początek starań
2017 - kiepska morfologia, ruchliwość, żywotność
07.2017 - HSG (ok), fragmentacja DNA 36%
03.2018 - laparoskopia: lewy jajowód niedrożny -
witam się, chciałam się podzielić moimi spostrzeżeniami odnośnie Ovarinu...
Brałam go aby wyregulować i skrócić sobie cykl..I już przy pierwszym cyklu mi pomógł...Tzn przywrócił mój cykl na normalną moją długość tzn 30 dniu a nie 46 jak ostatnio miałam, miałam w tym cyklu piękną owulację i liczę na piękną zieloną kropkęExistenz lubi tę wiadomość
-
Hej mi mój ginekolog przepisał we wrześniu po laparoskopi bo po zabiegu miałam nie regularne @ po trzech mc wszystko wróciło do normy. Do tego witaminy prenatalne i kilka innych witamin.Zaczynamy starania 😉👩🏻❤️👨🏻
Ja 34 lata👸🏻 AMH 0,2
Nosicielstwo Łamliwego X, zespół Sjogrena,
On 47 lat 🤴🏻Stan super, brawo Ty 👍🏻
+ Sati 9 lat 🐈
Bocian Katowice
Kwiecień 2022 - AK - decyzja zapadła
No i mamy 6 szans na 👨👩👧
Wiara czyni cuda...
4 ❄️❄️❄️❄️
13.05.22 transfer ❄️
25.05.22 test + beta 🙏🏻 -
JA postanowiłam brać wszystko co polecają aby zmaksymalizować szansę... czyli: Ovarin, olej z wiesiołka, len mielony, magnez, wit. B6, Castagnus...
Ale o efektach napiszę za jakiś czas bo dopiero zaczełam to wszystko stosować
Nie wiem czy dobrze celuję z tymi suplementami bo śluzu zawsze trochę mam, cykle regularne ale... do 5 dni plamień przed miesiączką, libido ZERO, pęcherzyki dojrzewają ale pękają dopiero po Pregnylu, no i przede wszystkim brak dzidziusia od kilku lat starańWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 11:50
8 lat starań
1 poronienie - 8 t.c. Marysia 💔
endometrioza Ist (ogniska usunięte 28.11.2019r.)
nietolerancje - nabiał wszelki, drożdże
MTHFR C6777T homozygota
kom NK 21% ; niska IL 10
H.pylori i Ureoplasma wyleczone
stosuje: metylowana B12, metylowany kw. foliowy, 5-P-5, wit. D, kwasy Omega 3
dodatkowo w ciąży: Acard, Clexane, Luteina, Encorton -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
theagnes87 wrote:witam się, chciałam się podzielić moimi spostrzeżeniami odnośnie Ovarinu...
Brałam go aby wyregulować i skrócić sobie cykl..I już przy pierwszym cyklu mi pomógł...Tzn przywrócił mój cykl na normalną moją długość tzn 30 dniu a nie 46 jak ostatnio miałam, miałam w tym cyklu piękną owulację i liczę na piękną zieloną kropkę
Hej a jak się czujesz?
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Stosuje ovarin od tego cyklu, czyli jakies dwa tygodnie i mam wrazenie ze sluz mi sie poprawil. Wczesniej przez rok bralam inofolic i az tak dobrego sluzu nie miewalam.
-