X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów OvuFriend się zawiesił?
Odpowiedz

OvuFriend się zawiesił?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • verynice Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy to możliwe, że ovufriend się "zawiesił" Od kilku dobrych dni pokazuje mi dni płodne...jak kliknę na detektor płodności to mi pokazuje, ze według mojego śluzu (który dziś jest kremowy) są dni płodne..według testu owu (ktróry dziś jest negatywny) są dni płodne.. Coś tu jest nie tak?! :(

dqprpx9ikjqhrova.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verynice spojrzałam na Twój wykres i ovu dobrze pokazuje. Będą niepłodne przy trzeciej wyższej :P

• verynice Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm zastanawia mnie też to, ze z ciekawości pozmienialam śluz i szyjkę na typowo anty-plodne a detektor i tak pokazywał dni plodne..dziwne, ale dziękuję za pomoc :)

Anoolka lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podejrzewam że pokazuje dni płodne bo pewnie tak jest u Ciebie według statystyki ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ