X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Owulacja a testy, temperatura i odczucia.
Odpowiedz

Owulacja a testy, temperatura i odczucia.

Oceń ten wątek:
  • rah Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm...faktycznie, był spadek, no a teraz sie utrzymuje....ciekawe...moz to TO....:)

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy owulacja mogła wystąpić pomimo negatywnych testów owu? czy któraś z was tak miała?

• Honey Koleżanka

Wysłany: 28 lipca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motyl, pewnie ! Ja tak miałam, albo mam po prostu zbyt małe stężenie tego hormonu, albo zapomniałam i za dużo piłam przed testowaniem i rozwodniłam mocz, albo nie trafiłam w godzinkę, albo robiłamwszystko zgodnie z instrukcją, wychodziło cały czas negatynie, a na usg potwierdzona owulka.

da19c7457c4205dc29e3b62e7d8728bf.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważne, że usg potwierdziło owu:)

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • miscelle Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też tak mam w tym cyklu, aktualnie owu potwierdzona usg, a testy negatywne nawet dzisiaj. Pozytywne były tydzień temu, kiedy na pewno owu nie było. Te testy wg moich doświadczeń są mało wiarygodne.

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ