X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Owulacja a testy, temperatura i odczucia.
Odpowiedz

Owulacja a testy, temperatura i odczucia.

Oceń ten wątek:
  • rah Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm...faktycznie, był spadek, no a teraz sie utrzymuje....ciekawe...moz to TO....:)

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy owulacja mogła wystąpić pomimo negatywnych testów owu? czy któraś z was tak miała?

• Honey Koleżanka

Wysłany: 28 lipca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motyl, pewnie ! Ja tak miałam, albo mam po prostu zbyt małe stężenie tego hormonu, albo zapomniałam i za dużo piłam przed testowaniem i rozwodniłam mocz, albo nie trafiłam w godzinkę, albo robiłamwszystko zgodnie z instrukcją, wychodziło cały czas negatynie, a na usg potwierdzona owulka.

da19c7457c4205dc29e3b62e7d8728bf.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważne, że usg potwierdziło owu:)

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • miscelle Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też tak mam w tym cyklu, aktualnie owu potwierdzona usg, a testy negatywne nawet dzisiaj. Pozytywne były tydzień temu, kiedy na pewno owu nie było. Te testy wg moich doświadczeń są mało wiarygodne.

👨‍👩‍👧 2015 Nela
    👨‍👩‍👧‍👦 2020 Kubuś
    hchy9jcg2fs2tpt8.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ