Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Owulacja była czy nie?
Odpowiedz

Owulacja była czy nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agnessa30 Nowa

Wysłany: 5 listopada 2021, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w zasadzie to nie wiem czy mi się coś wymieszlalo z tymi moimi owulacjami czy co a więc 01 listopada pojawił mi się gesty przejrzysty śluz taki galaretkowaty bardziej zmieszany z krwią trochę bo to był zaraz 1 dzień po okresie no i bolał mnie trochę jajowod na drugi dzień wieczorem miałam jakieś małe krwawienie więc pomyślałam że to może owulacja nastąpiła ale od 3 listopada boli mnie ten jajnik i jajowod oraz plecy strasznie i wczoraj czyli 04.mialam taki śluz bardziej wodnisty ale też przezroczysty więc możliwe że ta owulacja jednak nastąpiła dopiero wczoraj bo ja już się pogubiłam z tym wszystkim

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ