X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Owulacja była czy nie?
Odpowiedz

Owulacja była czy nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agnessa30 Nowa

Wysłany: 5 listopada 2021, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w zasadzie to nie wiem czy mi się coś wymieszlalo z tymi moimi owulacjami czy co a więc 01 listopada pojawił mi się gesty przejrzysty śluz taki galaretkowaty bardziej zmieszany z krwią trochę bo to był zaraz 1 dzień po okresie no i bolał mnie trochę jajowod na drugi dzień wieczorem miałam jakieś małe krwawienie więc pomyślałam że to może owulacja nastąpiła ale od 3 listopada boli mnie ten jajnik i jajowod oraz plecy strasznie i wczoraj czyli 04.mialam taki śluz bardziej wodnisty ale też przezroczysty więc możliwe że ta owulacja jednak nastąpiła dopiero wczoraj bo ja już się pogubiłam z tym wszystkim

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ