X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Owulacja była czy nie?
Odpowiedz

Owulacja była czy nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agnessa30 Nowa

Wysłany: 5 listopada 2021, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w zasadzie to nie wiem czy mi się coś wymieszlalo z tymi moimi owulacjami czy co a więc 01 listopada pojawił mi się gesty przejrzysty śluz taki galaretkowaty bardziej zmieszany z krwią trochę bo to był zaraz 1 dzień po okresie no i bolał mnie trochę jajowod na drugi dzień wieczorem miałam jakieś małe krwawienie więc pomyślałam że to może owulacja nastąpiła ale od 3 listopada boli mnie ten jajnik i jajowod oraz plecy strasznie i wczoraj czyli 04.mialam taki śluz bardziej wodnisty ale też przezroczysty więc możliwe że ta owulacja jednak nastąpiła dopiero wczoraj bo ja już się pogubiłam z tym wszystkim

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ