X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Owulacja była czy nie?
Odpowiedz

Owulacja była czy nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agnessa30 Nowa

Wysłany: 5 listopada 2021, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w zasadzie to nie wiem czy mi się coś wymieszlalo z tymi moimi owulacjami czy co a więc 01 listopada pojawił mi się gesty przejrzysty śluz taki galaretkowaty bardziej zmieszany z krwią trochę bo to był zaraz 1 dzień po okresie no i bolał mnie trochę jajowod na drugi dzień wieczorem miałam jakieś małe krwawienie więc pomyślałam że to może owulacja nastąpiła ale od 3 listopada boli mnie ten jajnik i jajowod oraz plecy strasznie i wczoraj czyli 04.mialam taki śluz bardziej wodnisty ale też przezroczysty więc możliwe że ta owulacja jednak nastąpiła dopiero wczoraj bo ja już się pogubiłam z tym wszystkim

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ