Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów owulacja czy brak owulacji...oto jest pytanie???
Odpowiedz

owulacja czy brak owulacji...oto jest pytanie???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mysiupysiu Debiutantka

Wysłany: 18 października 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, zamieściłam na tablicy pierwszy na ovufriend cykl. Mam wrażenie że owulacji brak. Proszę o pomoc w interpretacji. Nie wiem niestety jak umieścić wykres tutaj :( Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 21:17

• Ani Debiutantka

Wysłany: 18 października 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje ovu--->bierzący cykl---->pod wykresem masz udostępnij cykl---->miniatura
    kopiujesz i wlejasz :)

071f5a95b2f774c39c95ac559f0bcca1.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 22:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to pytanie i ja sama sobie zadaje w obecnym cyklu hehe :) niezla rozkmine mam <3

• paulad11 Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja rowniez ;)

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączę się, bo też czekam na swoją... w sumie objawy jakieś tam mam... test robiony wczoraj robi nadzieję, że coś się zbliża (http://zapodaj.net/6a35f3f5d735c.jpg.html), o ile można tak to interpretować. Jestem pełna nadziei, że tym razem właśnie się uda! :-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ