Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów pękanie pęcharzyka
Odpowiedz

pękanie pęcharzyka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OF nigdy nie da Ci takiej pewnosci, jedynie monitoring cyklu u lekarza :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciagla linia jedynie potwierdza ze wszystkie (lub wiekszosc) czynniki ktore moga potwierdzac ewentualne wystapienie owulacji zostaly zachowane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 07:16

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robię monitoring w przyszłym cyklu (za pare dni prawdopodobnie mi sie zacznie). W tym mierzyłam temperature sama ale chyba nie do konca wiarygodnie to wyszło :)

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • noelka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy istnieją jakieś sposoby "domowe" na to, żeby "pomóc" pęcherzykowi pęknąć? ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ