X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów pękanie pęcharzyka
Odpowiedz

pękanie pęcharzyka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OF nigdy nie da Ci takiej pewnosci, jedynie monitoring cyklu u lekarza :)

KMK lubi tę wiadomość

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciagla linia jedynie potwierdza ze wszystkie (lub wiekszosc) czynniki ktore moga potwierdzac ewentualne wystapienie owulacji zostaly zachowane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 07:16

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robię monitoring w przyszłym cyklu (za pare dni prawdopodobnie mi sie zacznie). W tym mierzyłam temperature sama ale chyba nie do konca wiarygodnie to wyszło :)

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • noelka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy istnieją jakieś sposoby "domowe" na to, żeby "pomóc" pęcherzykowi pęknąć? ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ