X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pierwszy cykl na ovu i już beowulacyjny???
Odpowiedz

Pierwszy cykl na ovu i już beowulacyjny???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aga1987 Znajoma

Wysłany: 1 stycznia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czy mogłybyście pomóc, nigdy nie miałam tak niskiej temperatury w pierwszej fazie i trochę mnie to martwi, miałam już śluz płodny ból owulacyjny a skoku temperatury dalej brak. czy to będzie cykl bezowulacyjny. Co o tym myślicie??

zAgatka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:33

• Agis Przyjaciółka

Wysłany: 2 stycznia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dodałam w tym miesięcu swój pierwszy wykres i też byłam w stresie że jest bezowulacyjny ..ale na szczęście ok 24 tempka poszła w górę i mam nadzieję że tak zostanie :) wiec powodzenia i trzymam kciuki :)

f2w33e3ko1nuzwjb.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spójrzcie na mój wykres, u mnie skok był a owu niestety nie.....potwierdzone monitoringiem.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Aga1987 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj znowu tak jakby śluz płodny, tylko nie było go tak dużo jak jeszcze 4 dni temu ale był bardziej przezroczysty.. nie wiem czy to lepiej... I dzisiaj bardzo bolą mnie jajniki... nie wiem czemu... może to rekcja po progesteronie w poprzednim miesiącu... nie wiem co robić...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ