X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pierwszy wykres i wysoka temperatura?
Odpowiedz

Pierwszy wykres i wysoka temperatura?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, wiem ze nie mierzyłam temp od poczatku cyklu ale zastanawia mnie ta wysoka temperaturka. Co o tym myslicie? Miałyście tak? Pozdrawiam

https://ovufriend.pl/graph/5484b18776ee21bf15f357a9cc4d02f7

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
  • Paulciaa__ Przyjaciółka

Wysłany: 24 marca 2017, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura bardzo ładnie Ci rośnie. Najważniejsze żeby nie spadła poniżej linii podstawowej. Ładny jednodniowy spadek temperatury i ponowny jej wzrost. Jest duża szansza na zakończenie cyklu zieloną kropeczką. A kiedy spodziewasz się okresu? :)

Nikola Mała Wojowniczka 03.01.19 880g i 37cm❤
  • Paulciaa__ Przyjaciółka

Wysłany: 24 marca 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zieloności Ci życzę :)

Nikola Mała Wojowniczka 03.01.19 880g i 37cm❤
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2017, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Paulciaa :) juz jutro ma przyjsc @

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ