pierwszy wykres, pytanie o skok tempratury po imprezie
-
nick nieaktualnyWitam wszystkich
Dopiero zaczynamy planować ciążę, to mój pierwszy kontrolowany cykl Chce przede wszystkim poznać własne ciało i dzięki temu dać nowe życie
Moje cykle standardowo trwają 30 dni. W uiegłym miesiącu cykl przedłużył się do 36 dni. Nigdy nie zastanawiałam się kiedy wypada u mnie owulacja. I teraz się zastanawiam czy ten skok temperatury może byc spowodowany wczorajszą imprezą (taniec do 3 rano + alkohol) czy to już skok owulacyjny. Jeśli chodzi o śluz to taż nie do końca sobie radzę z jego określeniem. Do tej pory był jak mleko(rzadki, biały) A wczoraj był chyba był wodnisty (bo już się ze mnie lało) i przezroczysty. Jak myślicie czy to owulacja czy poprostu zaburzenie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 09:04
-
Znalazłam coś takiego:
Jest wiele rzeczy, które mogą przesunąć czas owulacji każdej kobiety. Wiele z nich są spowodowane niegroźnymi czynnikami. Jednym z nich jest na przykład choroba, równie dobrze może to być lekkie przeziębienie. Co ciekawe, picie alkoholu również może przesunąć termin owulacji. Zmiana klimatu także może wpłynąć na nasze jajeczkowanie. Dlatego też trzeba dbać o swój organizm pod każdym względem.
SYNEK!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-