Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Plamienie 14 DC normalne?
Odpowiedz

Plamienie 14 DC normalne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;) mam nadzieję, że dobra kategoria.
    Trochę się wystraszyłam, bo wczoraj w 14 dniu mojego cyklu, pojawiło się plamienie.. Taki brązowy rzadki śluz, a później rozciagliwy płodny z krwią. Najprawdopodobniej miałam wczoraj owulację. Czy ktos też tak ma? Czy ktoś wie skąd to się mogła wziąć i czy powinnam iść z tego powodu do ginekologa od razu? Dodam, że zdarzyła mi się podobna sytuacja drugi raz, zawsze około owulacji...

• Szyszka1 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie okołoowulacyjne jak nic.

c6bc98262226b9dff363104a7b4a8939.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź :*

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ