X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Plamienie 14 DC normalne?
Odpowiedz

Plamienie 14 DC normalne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;) mam nadzieję, że dobra kategoria.
    Trochę się wystraszyłam, bo wczoraj w 14 dniu mojego cyklu, pojawiło się plamienie.. Taki brązowy rzadki śluz, a później rozciagliwy płodny z krwią. Najprawdopodobniej miałam wczoraj owulację. Czy ktos też tak ma? Czy ktoś wie skąd to się mogła wziąć i czy powinnam iść z tego powodu do ginekologa od razu? Dodam, że zdarzyła mi się podobna sytuacja drugi raz, zawsze około owulacji...

• Szyszka1 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie okołoowulacyjne jak nic.

c6bc98262226b9dff363104a7b4a8939.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź :*

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ