X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Plamienie 14 DC normalne?
Odpowiedz

Plamienie 14 DC normalne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;) mam nadzieję, że dobra kategoria.
    Trochę się wystraszyłam, bo wczoraj w 14 dniu mojego cyklu, pojawiło się plamienie.. Taki brązowy rzadki śluz, a później rozciagliwy płodny z krwią. Najprawdopodobniej miałam wczoraj owulację. Czy ktos też tak ma? Czy ktoś wie skąd to się mogła wziąć i czy powinnam iść z tego powodu do ginekologa od razu? Dodam, że zdarzyła mi się podobna sytuacja drugi raz, zawsze około owulacji...

• Szyszka1 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie okołoowulacyjne jak nic.

c6bc98262226b9dff363104a7b4a8939.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź :*

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ