X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Plamienie 14 DC normalne?
Odpowiedz

Plamienie 14 DC normalne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;) mam nadzieję, że dobra kategoria.
    Trochę się wystraszyłam, bo wczoraj w 14 dniu mojego cyklu, pojawiło się plamienie.. Taki brązowy rzadki śluz, a później rozciagliwy płodny z krwią. Najprawdopodobniej miałam wczoraj owulację. Czy ktos też tak ma? Czy ktoś wie skąd to się mogła wziąć i czy powinnam iść z tego powodu do ginekologa od razu? Dodam, że zdarzyła mi się podobna sytuacja drugi raz, zawsze około owulacji...

• Szyszka1 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie okołoowulacyjne jak nic.

c6bc98262226b9dff363104a7b4a8939.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź :*

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ