X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Plamienie 14 DC normalne?
Odpowiedz

Plamienie 14 DC normalne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;) mam nadzieję, że dobra kategoria.
    Trochę się wystraszyłam, bo wczoraj w 14 dniu mojego cyklu, pojawiło się plamienie.. Taki brązowy rzadki śluz, a później rozciagliwy płodny z krwią. Najprawdopodobniej miałam wczoraj owulację. Czy ktos też tak ma? Czy ktoś wie skąd to się mogła wziąć i czy powinnam iść z tego powodu do ginekologa od razu? Dodam, że zdarzyła mi się podobna sytuacja drugi raz, zawsze około owulacji...

• Szyszka1 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie okołoowulacyjne jak nic.

c6bc98262226b9dff363104a7b4a8939.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź :*

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ