X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Plamienie po stosunku
Odpowiedz

Plamienie po stosunku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • RofTW Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2014, 02:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochałam sie dzisiaj z mężem troszke agresywniej niż zwykle (wolna chata hehehe )) a po wszystkim zauważyłam na papierze toaletowym oraz na bieliźnie rozwodnione ślady krwi. Od tamtego momętu pobolewa mnie lewa strona podbrzusza. Przy dotyku ta strona brzucha jest jakby napięta i wyczuwam liczne zgrubienia... Czy to moze miec związek z moim obecnym cyklem bezowulacyjnym?

f2w3ikgno7e387of.png

http://media.photobucket.com/component/Download-File?file=/albums/dd354/c_dancer2002/babydust.png
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że to raczej jakieś malutkie uszkodzenie, bez związku z cyklem...

zem3wn15az3szllg.png
  • RofTW Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to dobrze :) tyle sie naczytałam o pękajacych cystach czy innych tego typu potwornościach,ze juz sama spanikowałam :)

f2w3ikgno7e387of.png

http://media.photobucket.com/component/Download-File?file=/albums/dd354/c_dancer2002/babydust.png
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie można od razu zakładać najgorszego :) może jakieś obtarcie czy coś tego typu. Jak się szaleje to potem różnie bywa ;) ;P

zem3wn15az3szllg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ