Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Plamienie po stosunku
Odpowiedz

Plamienie po stosunku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • RofTW Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2014, 02:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochałam sie dzisiaj z mężem troszke agresywniej niż zwykle (wolna chata hehehe )) a po wszystkim zauważyłam na papierze toaletowym oraz na bieliźnie rozwodnione ślady krwi. Od tamtego momętu pobolewa mnie lewa strona podbrzusza. Przy dotyku ta strona brzucha jest jakby napięta i wyczuwam liczne zgrubienia... Czy to moze miec związek z moim obecnym cyklem bezowulacyjnym?

f2w3ikgno7e387of.png

http://media.photobucket.com/component/Download-File?file=/albums/dd354/c_dancer2002/babydust.png
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że to raczej jakieś malutkie uszkodzenie, bez związku z cyklem...

zem3wn15az3szllg.png
  • RofTW Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to dobrze :) tyle sie naczytałam o pękajacych cystach czy innych tego typu potwornościach,ze juz sama spanikowałam :)

f2w3ikgno7e387of.png

http://media.photobucket.com/component/Download-File?file=/albums/dd354/c_dancer2002/babydust.png
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie można od razu zakładać najgorszego :) może jakieś obtarcie czy coś tego typu. Jak się szaleje to potem różnie bywa ;) ;P

zem3wn15az3szllg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ