X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Plamienie po stosunku
Odpowiedz

Plamienie po stosunku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • RofTW Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2014, 02:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochałam sie dzisiaj z mężem troszke agresywniej niż zwykle (wolna chata hehehe )) a po wszystkim zauważyłam na papierze toaletowym oraz na bieliźnie rozwodnione ślady krwi. Od tamtego momętu pobolewa mnie lewa strona podbrzusza. Przy dotyku ta strona brzucha jest jakby napięta i wyczuwam liczne zgrubienia... Czy to moze miec związek z moim obecnym cyklem bezowulacyjnym?

f2w3ikgno7e387of.png

http://media.photobucket.com/component/Download-File?file=/albums/dd354/c_dancer2002/babydust.png
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że to raczej jakieś malutkie uszkodzenie, bez związku z cyklem...

zem3wn15az3szllg.png
  • RofTW Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to dobrze :) tyle sie naczytałam o pękajacych cystach czy innych tego typu potwornościach,ze juz sama spanikowałam :)

f2w3ikgno7e387of.png

http://media.photobucket.com/component/Download-File?file=/albums/dd354/c_dancer2002/babydust.png
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie można od razu zakładać najgorszego :) może jakieś obtarcie czy coś tego typu. Jak się szaleje to potem różnie bywa ;) ;P

zem3wn15az3szllg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ