Płaski wykres temperatur w I fazie cyklu
-
przed owulacja temperatury w większości przypadków nie skaczą, są podobnej wartości
Manieczka86, Ida lubią tę wiadomość
-
wydaje mi sie, ze im stabilniejsze tempki w pierwszej fazie cyklu tym lepiej...u siebie zauwazylam ze jak bardzo skakaly to bez owulacji bylo albo baaardzo ozno..mi sie tempka rowna jakies 5 dni przed owu...powodzenia..poki sa skoki na owulacji to mysle ze nie ma czym sie martwic.
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Manieczka86 wrote:Ja też mam płaski wykres przed owu. Test owu wskazał, że owulacja się zbliża a temperatura ani drgnęła.
U mnie jest na odwrót. Dzisiaj pierwszy w cyklu wzrost temp, a test owu wczoraj negatywny. Zobaczymy jak będzie dzisiaj.
-
rehotka wrote:a co jeśli ma się płaski wykres, temperatura ani drgnie a testy owu są pozytywne?? Mi tak w 7 i 8 dni pozytywny wyszedł a tempka stoi płasko...
-
Hej dziewczyny, jestem w 20dc a temperatura od początku utrzymuje się na 36,42 do max dziś 36,49. Owulacji w takim razie pewnie nie było i już nie będzie, ale są to najniższe temperatury jakie kiedykolwiek miałam. Już nie wspominając o tym że utrzymują się tak długo. W tamtym miesiącu miałam monitoring i progesteron badany i była piękna owulacja. A tu taka lipa od czego to może być zależne? Termometr na pewno jest dobry, bo sprawdzany w inne sposoby i działa jak trzeba. Proszę o pomoc. Miłego dnia wszystkim
-
Z tego co czytałam to nawet zupełnie zdrowej kobiecie bez problemów z hormonami zdarza się miec cykl bez owu
-
nick nieaktualny
-