WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Płyn z zatoce douglasa a niski progesteron
Odpowiedz

Płyn z zatoce douglasa a niski progesteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monii11 Znajoma

Wysłany: 25 marca 2022, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, bylam u lekarza 16 dc, stwierdził plyn w zatoce i twierdził ze owulacja była, w 23 dc zrobiłam progesteron i wyszedl 0.40, czy jest mozliwe ze owulacja byla???

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2022, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ne znm się na tym ale wiem że jak trafiłam do szpitala z powodu skręcenia się jajowodu i torbieli to mówił gin że jak by był tam płyn w tej zatoce to by świadczyło o pęknięciu torbieli a całe szczęście go nie było i wycięli ja

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2022, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam sytuacje, podczas wizyty u ginekologa stwierdził u mnie płyn w zatoce Douglasa, ale nie dostałam informacji, ze owulacja była. Dopiero przy kolejnym monitoringu, gdy pęcherzyk pękł i widać bo ciałko żółte, mialam potwierdzoną owulacje.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ