X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Płyn z zatoce douglasa a niski progesteron
Odpowiedz

Płyn z zatoce douglasa a niski progesteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monii11 Znajoma

Wysłany: 25 marca 2022, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, bylam u lekarza 16 dc, stwierdził plyn w zatoce i twierdził ze owulacja była, w 23 dc zrobiłam progesteron i wyszedl 0.40, czy jest mozliwe ze owulacja byla???

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2022, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ne znm się na tym ale wiem że jak trafiłam do szpitala z powodu skręcenia się jajowodu i torbieli to mówił gin że jak by był tam płyn w tej zatoce to by świadczyło o pęknięciu torbieli a całe szczęście go nie było i wycięli ja

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2022, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam sytuacje, podczas wizyty u ginekologa stwierdził u mnie płyn w zatoce Douglasa, ale nie dostałam informacji, ze owulacja była. Dopiero przy kolejnym monitoringu, gdy pęcherzyk pękł i widać bo ciałko żółte, mialam potwierdzoną owulacje.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ