Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Płyn z zatoce douglasa a niski progesteron
Odpowiedz

Płyn z zatoce douglasa a niski progesteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monii11 Znajoma

Wysłany: 25 marca 2022, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, bylam u lekarza 16 dc, stwierdził plyn w zatoce i twierdził ze owulacja była, w 23 dc zrobiłam progesteron i wyszedl 0.40, czy jest mozliwe ze owulacja byla???

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2022, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ne znm się na tym ale wiem że jak trafiłam do szpitala z powodu skręcenia się jajowodu i torbieli to mówił gin że jak by był tam płyn w tej zatoce to by świadczyło o pęknięciu torbieli a całe szczęście go nie było i wycięli ja

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
  • Asiekk Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2022, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam sytuacje, podczas wizyty u ginekologa stwierdził u mnie płyn w zatoce Douglasa, ale nie dostałam informacji, ze owulacja była. Dopiero przy kolejnym monitoringu, gdy pęcherzyk pękł i widać bo ciałko żółte, mialam potwierdzoną owulacje.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ