Po Ludzku o co chodzi z tym wykresem
-
Witajcie mam do Was pytanie dziś pierwszy dzień gdy zaczęłam mierzyć tempkę co do twardości szyjki i tak dalej nie ogarniam tego dane pozostałe wpisuje od jakiegoś czasu w swoją tabelkę mogły byście mi wytłumaczyć tak na chłopski rozum o co chodzi z tym udostępnianiem swojego wykresu po co to?? co jaki czas mogę udostępniać na tablicy swój wykres i w ogóle...
A te punkty za udostępnienie na jakich zasadach są one przyznawane??
Z góry dziękuje za pomoc BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 16:29
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Cześć. Najlepiej jakbyś mierzyła temperaturę od początku cyklu Nie musisz udostępnić, ale jak to zrobisz, zbierasz punkty (100 pkt miesiąc gratis). Ważne jest to, że udostępniony wykres mogą zobaczyć dziewczyny, przeanalizować itd. Dotyczy to zakończonego cyklu Natomiast widzę, że udostępniłaś bieżący wykres, za to nie ma punktów, ale jest kontakt z innymi staraczkami Pozdrawiam.Irmina
-
irma37 wrote:Cześć. Najlepiej jakbyś mierzyła temperaturę od początku cyklu Nie musisz udostępnić, ale jak to zrobisz, zbierasz punkty (100 pkt miesiąc gratis). Ważne jest to, że udostępniony wykres mogą zobaczyć dziewczyny, przeanalizować itd. Dotyczy to zakończonego cyklu Natomiast widzę, że udostępniłaś bieżący wykres, za to nie ma punktów, ale jest kontakt z innymi staraczkami Pozdrawiam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 20:57
Aniołki
Wchodze w ustawieniach w te swoje cykle mam tam dwa z ostatniego miesiąca i ten obecny nie zakończony oba udostepnilam wczoraj czy przedwczoraj i żadnych punktów nie dostalam dla tego miedzy innymi tego nie ogarniam .... A powiedz mi jeszcze jak często można udostępniać swoje wykresy co ile te punkty się wtedy dostaje ??
Weszlam teraz w ustawienia i ikonke z punktami tam w tabelce jest opcja udostepnij wykres a jak w to klikam to pisze Przepraszamy ale nie masz żadnego wykresu , który możesz dodać do galerii wykresów o co kaman .....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 18:59
Aniołki
Skończony wykres udostępnia się raz i dostaje 20 pkt. Być możeTwoje wykresy nie spełniają wymagań, są niekompletne i dlatego aplikacja ich nie udostępnia. Ale być może ten bieżący będzie odpowiedni, skoro już prowadzisz obserwacje. Myślę, że o to chodziIrmina
-