X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów po odstawieniu luteiny tempka powinna maleć?
Odpowiedz

po odstawieniu luteiny tempka powinna maleć?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 22 września 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odstawilam luteine 3 dni temu temp po 2 dniach spadla do 36,6 a dzisiaj sie podniosla 36,85 czego to objaw? czy to normalne? mam nadzieje jeszcze na jakieś szanse ciąży, poza tym bole na okres mam, sluz lepki, i bolace piersi, ta temp 36,85 nawet mialam o 16 taka samą.
    Poza tym mam wzmożoną ochotę na sex, czy to normalne??:-D
    853801f118cbb3694390c0ecb8b6fa60.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 17:35

74di4z17q2rryrdy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ