Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Początkująca - pomocy :)
Odpowiedz

Początkująca - pomocy :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, prosze o pomoc w interpretacji mojego wykresu,nie mam pojęcia co się wyprawia :( według moich odczuć owulacja była około 2 lutego, jednak temperatury jakieś takie niskie, zresztą już 16 dpo by było a @ brak. jak myślicie, czy ovufriend dobrze zaznaczył owu?

• terka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze mówiąc to wygląda mi to na cykl bezowulacyjny. Czasem taki może wystąpić co jest normalne :)
    Bo temperatury faktycznie prawie na takim samym poziomie są. Był minimalny wzrost i ovufriend sie tym zasugerował. Ale ogólnie podobny poziom temperatury jest.
    Ale różne kwiatki już widziałam :) jeśli byłoby to jednak 14 albo 16 dpo to spróbuj test zrobic a może akurat u Ciebie bez jakiegoś wielkiego skoku byłoby :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze miałaś takie długie cykle?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie aż tak, ogólnie moja "norma" to 35-40 dni
    w tamtym roku miałam jeden taki dłuższy cykl i bezowulacyjny (w moim odczuciu oczywiście, bo na żadne monitoringi nie chodzę). teraz jednak w okolicy 2 lutego na serio odczuwałam moje standardowe objawy owulacji

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ