pomiar termometrem elektronicznym
-
Dziewczyny, mam do Was pytanie o pomiar w pochwie termometrem elektronicznym... mam z tym problem. Mierzę zawsze do momentu az zacznie pikać ale on pika juz po 10sek a to chyba za krotko? Zauwazylam ze potem temperatura dalej rosnie. Jak dlugi mierzycie? Do momentu az zacznie pikać czy dluzej? Ja mam termometr marki Kardioline i w instrukcji nie ma informacji jak dlugo nalezy mierzyc w pochwie ten cykl juz skazuje na straty bo nie mam skoku tempki ale mam wrazenie ze mam wyzsza temperature niz to wskazuje termometr, bo nawet tak sie czuje.. ale od przyszlego cyklu chcialabym mierzyc juz poprawnie
-
nick nieaktualnyJak ja mierzyłam pod pachą a potem w pochwie to również szybko pikał to dlatego że tam jest temp wyższa i szybko ją łapie , czytałam kiedyś że dziewczyny nie patrzą na pikanie tylko odliczają czas np 3 lub 5 min i wyciagaja , nie patrz tak bardzo na wykres zobacz jakie ja miałam góry i doliny też nie wróżyłam ciąży a jednak . 3mam kciuki
-
Kochana nie martwia mnie same gory i doliny ale to ze tyle to trwa i skoku nie ma u Ciebie w koncu skok byl nawet jesli wykres byl pofalowany to byly wyzsze temperatury a u mnie nadal nic.. martwie sie czy dobrze mierzę bo pika szybko a potem tempka jeszcze rosnie... sama nie wiem ja czuje od kilku dni jakbym miala podwyzszona temperature a termometr pokazuje nizszą, to mnie zastanawia
-
Tez tak kiedys sprawdzalam. MOj tez pika i po pikaniu chcialam sprawdzic czy temeratura rosnie dalej, ale nie rosla. Moze masz jakis wadliwy termometr. Wydaje mi sie ze to pikanie jest wlasnie po to zeby ulatwic mierzenie czasu. Jak skonczy pipkac to wyciagam i ta temperature zapisuje.
Ezia90, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
" Nigdy nie mów nigdy"
-
Aleksia moj tez szybko pika i tez zawsze mierze do momentu pikniecia, bo to oczywiste ze to znak ze koniec pomiaru. No bo po co niby byłby ten sygnał? tak o dla picu? No po to jest to pikniecie, zeby bylo wiadomo kiedy wyjac.
Moim zdaniem przetrzymywanie dłuzsze fałszuje temperature rzeczywista.Helenucha Klucha lubi tę wiadomość
-