X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów pomoc w interp wykresu.
Odpowiedz

pomoc w interp wykresu.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasia m Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy mozliwe zeby owulacja byla w 8 dc? ponizej link do mojego wykresu.

1747482d4667301c53d8e84cfcc1ca8b.png

kasia :)
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm ciezko powiedziec. To zależy jakie masz cykle. Jesli sa krótkie to kto wie. Poza tym nie ma info o szyjce ( nie badasz?? ) Bo może ona by Ci podpowiedziała na jakim etapie jesteś..

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • kasia m Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    Hmm ciezko powiedziec. To zależy jakie masz cykle. Jesli sa krótkie to kto wie. Poza tym nie ma info o szyjce ( nie badasz?? ) Bo może ona by Ci podpowiedziała na jakim etapie jesteś..

oj probowalam ja badac ale nie bardzo mi to wychodzi... ogolnie cykle ostatnio, mam miedzy 30 a 32 dniowe.

• Chanela Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbyt szybka owulacja nie zwiastuje niczego dobrego. Dodatkowo jeśli masz cykle 30-32-dniowe to owulacja tak szybko nie nastapi. Zawsze jest to przedział 12-14 dni przed miesiączką.

kasia m lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • kasia m Koleżanka

Wysłany: 17 maja 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    zbyt szybka owulacja nie zwiastuje niczego dobrego. Dodatkowo jeśli masz cykle 30-32-dniowe to owulacja tak szybko nie nastapi. Zawsze jest to przedział 12-14 dni przed miesiączką.

dziekuje za wyjasnienie :)

• vanessa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    Zawsze jest to przedział 12-14 dni przed miesiączką.
    Nie zawsze :)

kapturnica lubi tę wiadomość

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ