Pomocy!
-
Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy. Zeszły cykl obserwowałam nie od początku a mimo to rozpoznałam owu a OF mi ja potwierdził. W tym cyklu od początku pilnie zapisuje temperatury, ale nie wiem była owu czy będzie? Wiem że nie można na 100% stwierdzić, ale może chociaż podpowiedzcie jakie sygnały z wykresu mogłyby wskazywać na stan faktyczny według śluzu mogła być, tak przynajmniej mi się wydaje. Pomóżcie proszę początkującej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 08:27
-
To znaczy? Ze przez reczne badanie szyjki nabawisz sie infekcji? Mysle, że jak zachowasz higiene to nic Ci nie powinno byc. Ja dwa razy pod rzad myje bardzo dokładnie dłonie zanim przystąpie do "badania" potem recznikiem papierowym lekko osuszam dłonie. Ale jak uwazasz
-
To raczej było ostrzeżenie, że to bardzo delikatne miejsce i można się trochę uszkodzić a ranki mogą zwiększać ryzyko infekcji - raczej coś w tym kierunku. Ale pewnie teoria swoja drogą a praktyka wcale nie taka straszna
Kurczę, jeszcze trochę czasu potrwa aż zacznę prawidłowo interpretować te wszystkie symptomy, dobrze że zawsze można się skonsultować i poradzić, bo samemu to ciężko. -